stay hungry, stay foolish

elektrisch rijden

Energie leverancier denkt allang na over de toekomst, ze zien het rijden op elektronica dan ook wel zitten lijkt het. Een mooie slag natuurlijk, want als elekticiteitboer kunnen ze ook beste slagen slaag op de mobiliteitsbehoefte van de mens. Dus niet alleen zorgen dat we het het zijn aangenaam warm hebben, maar dus ook van hot naar her kunnen rijden. De markten blijven dus verschuiven.
Maar voordat ze daar aan gaan beginnen gooit men bij Essent eerst de boel open op www.essentelektrischrijden.nl door een discussie te ontlokken en om daar waarschijnlijk briljante ideeën uit te halen.

Het is natuurlijk supermooi, zo’n idee, maar er zal eerst heel wat moeten gebeuren voordat het écht ingeburgerd raakt. Naast dat de accu’s voor de elektrische auto’s een heel stuk kleiner en lichter moeten worden, zal ook de fosiele brandstoffen mafiaa/lobby overwonnen moeten worden. Ze lijken dan wel heel erg toegevelijk, maar daar gaat zo vreselijk veel geld in om, dat ze zich niet snel gewonnen zullen geven. Daarnaast zal een bedrijf als Essent ook nog altijd grotendeels afhankelijk zijn van de brandstoffen die in de aarde zitten.

  • Wat is dit ? Gaat buxx commercieel ? ;-)

    Wel leuk dat je weer regelmatig blogt

  • Gnif, een beetje en zo af en toe.
    De kachel moet ook branden he.