stay hungry, stay foolish

friese staartklokken

Aparte url, ik hoorde hem vanmiddag op de radio. Blijkt van Audi te zijn.
De naam blijft wel even hangen totdat je bij een computer net inetverbinding bent, dat moet ik toegeven.
Heeft Tribel ddb aardig voor het duitse outomerk gedaan. Denk dat het wel een lange presentatie is geweest om de klant van deze ongebruikelijke aanpak te overtuigen. Ook punten voor de navigatie op de site van het bureau zelf btw.
friesestaartklokken.nl

UPDATE: ik heb het door, het concept dan. De bedoeling is dat je als klantdiscreet en gecamofleerd naar de nieuwe Audi lease prijzen kunt kijken, zonder dat het teveel opvalt als je collega’s achtje je langslopen. grappig idee.
Ik denk dat ze zijn geinspireerd door het reclamebureau Kessels Kramer, die ook hun site verstoppen in de meest idiote sites.

3 Responses to “friese staartklokken”

 1. 412

  Ehh, of de site is niet goed te bekijken in IE, of ze zijn gewoon nog niet klaar. Hoe je erbij komt dat deze site van Audi is, geen idee, ik haal het er niet uit. Lijkt bij mij gewoon op een site voor klokken. Hoe je erbij komt dat deze site gemaakt is door Tribel ook geen idee, maar dat is wel een gave site. Goed gebruik van flash, snel en simpel, heel wat beter dan de werkelijke metro en trein verbindingen. Maar daar zal dan ook wel een prijskaartje aan vast zitten.

  Reply
 2. 412

  Nou, ik heb nogmaals even gekeken, zeg maar 3 keer, maar ik zie er geen lease prijzen in, tenzij de jaartallen de leaseprijzen zijn. De langstaart zou dan de Limousine uitvoering zijn, de kortstaart de Avant (zeg maar standaard) en die andere? Ik denk de cabriolet, maar zeker weten doe ik het niet. Het is iig omslachtig. Helemaal als je geen idee hebt hoe het zit.

  Overigens heb ik ook nog even gekeken op de website van audi zelf. Geen info over de versluierde reclame, echter wel een car configurator. Probeer maar eens de duurste audi samen te stellen. Erg leuk.

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS