stay hungry, stay foolish

hehe, hij doet het weer

Dat waren nog eens brakke tijden zeg.
Verhuisd van provider zoals in m’n laatste post voor de break omschreven, maar dat leek gemakkelijker dan het was.
De boel opnieuw installeren was op zich niet echt een probleem, echter de oude post meeneme, dat bleek lastiger. Had te maken met de rechten op de server, geheugen en nog een hele zooi andere moeilijke technische dingen.
Inmiddels heb ik alles omgezet en loopt het weer.
De hoofdsite heb ik even snel aangepast, strak, snel en duidelijk.
Nu de BloGG weer loopt, ga ik me bezig houden met de vormgeving daarvan, weer lekker kleurtjes erin, mooie titel bovenaan en dat soort ongein.

Om eerlijk te zijn, heb ik het ook nog gemist ook, de BloGG bijhouden. Niet dat ik een stukje van m’n leven miste, maar als surfend op het inet, kom je toch nog steeds aardige links tegen. En dan stuit je ertegeaan, je kan ze nergens kwijt. Je kunt je ei niet kwijt.

Nog een nadeel van de dip, is het bezoekersaantal. Zat ik altijd netjes rond de 150 bezoekers per dag, die zal ik weer terug moeten winnen.
Maar laat ik het vooral zien als een frisse start, nieuwe provide, nieuwe omgeving, nieuw BloGG script, met meer mogelijkheden.

4 Responses to “hehe, hij doet het weer”

 1. luk4x

  Fijn dat je terug bent. Bux-Bloggx behoort – net als de krant en de koffie – tot mijn dagelijkse ochtendrituelen op kantoor.

  Reply
 2. hielke

  hee, hij doet het weer :D
  doe je zaterdag ook mee aan cyberhike?

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS