stay hungry, stay foolish

het is zover, ik heb een DVD speler

Eindelijk kan ik ook weer gewoon films huren, tegewoordig hebben ze 90% DVD in de verhuur, dus ik kwam vaak van de koude kermis of de Videoland terug.
Dus ook in huize buxx staat nu een DVD speler, nog niet eentje waarmee je kunt opnemen, want dat was mijn enige punt waarom ik nooit eerder zo’n ding haalde. Maar wel een andere special feature, een heuze Divx encoder. Zonder omweg films van inet afspelen met de KISS DP-1000, zuper apparaatje.
Hoewel het wel ff schrikken was, toen de doos open ging. Een klein plastic doosje met niet meer gewicht dan zo’n 1 kg. Dat was dus alles, heb het nooit zo op lichte apparatuur, ik mis dan altijd iets gevoelsmatig. Maar goed, het werkt en dat was en is het doel.

de KISS DP-1000

3 Responses to “het is zover, ik heb een DVD speler”

 1. 412

  Misschien lijkt het alsof je iets mist, maar een DVD speler in de computer is ook niet echt zwaar, hier zit gewoon een mooi doosje omheen en een afstandsbedieningsontvanger (galgje woord) ingebouwd. Verder is het niets anders. Het is dat ik al een DVD speler heb, anders had ik er zeker over nagedacht.

  Reply
 2. hielke

  waar blijft je mac eigenlijk?
  die zou je ook eender deze dagen “krijgen” toch?

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS