stay hungry, stay foolish

livestrong

Dankzij Marcel, ben ik nu ook de trotse dragen van een Livestrong bandje.
[[image:livestrong.jpg:livestrong:center:0]]
http://www.marcelhesseling.nl/

2 Responses to “livestrong”

 1. marCel!

  Blij dat ´ie heelhuids is aangekomen en er weer iemand actief laat zien dat ie zich inzet voor de strijd tegen kanker.

  Reply
 2. Martijn

  Hoi, graag zou ik willen weten hoe jij aan zòn livestrong armbandje bent gekomen want ben al wat dagen op zoek naar ook zo`n bandje. maar overal zonder succes. graag een reactie met vriendelijke groet martijn.

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

livestrong

Ik kwam ze vanmiddag tegfen in de stad bij de Intersport, nooit van gehoor en kende ze dus ook niet. Echter ik hoorde een stel verkoop miepen er over praten, dat die dingen zo goed verkochten. Dan toch maar even thuis wat zoekwerk verrichten.
Het schijnt alweer een behoorlijke hype te zijn, de door wielrenner Lance Armstrong uitgebrachte gele plastic armbandjes die je voor een euri kunt kopen. Het geld gaat naar kanker fonds van hem, hij heeft de ziekte overwonnen namelijk. Ze worden op marktplaats al verkocht voor 5,-, want overal is op te verdienen. jammer dat het hele idee van die enie euri erdoor om zeep wordt geholpen. Het verkoopbedrag staat namelijk op de verpakking.

Live Strong Wristband Image
wearyellow

67 Responses to “livestrong”

 1. kees van kaam

  maar waar koop je die bandjes nou?
  ik ben op zoek naar 5 x bandjes in kindermaat en 2 x volwassen maat,
  wie kan me helpen ?

  Reply
 2. Mariska

  De bandjes waren alijd te koop bij intersport, maar de actie is nu afgelopen. Ze zijn te koop op de site van Lance Armstrong Foundation

  Reply
 3. Ellej

  Ik heb hem gewoon bij mij intersport gekocht ze hebben nog wel wat over waarschijnlijk.

  Reply
 4. menno

  Bij Coach sportwinkels verkochten ze ze ook, maar een vriendin van mij kreeg te horen dat ze ze niet meer bestellen omdat ze er zelf niets aan verdienen (???????)

  Reply
 5. marieke

  hoi hoi!

  ik baal zo ontzettend! bij de helderman sport (mag die reclame wel?!) zouden ze binnen krijgen… ik heb dus 3 weken lang gewacht en gebeld… en ze hebben ze vandaag binnen gekregen. om 09.30 begon de verkoop maar toen zat ik op school… ik hoorde dat om 09.40 alle bandjes uit verkocht waren…

  ik kan de hoop wel op geven maar dat doe ik niet… wat de mensen op marktplaats doen vind ik misselijk! ik hoorde dat mensen ze nou al voor 15,- verkopen (i.p.v. 5,-)…

  ik wil ontzettend graag livestrong steunen omdat mijn moeder kanker heeft gehad… en een juf van mij er kort geleden aan over leden is (mijn opa is ook aan kanker overleden…

  groetjes marieke (12 jaar)

  Reply
 6. adriane

  Even voor de duidelijkheid : Als ik dat bandje koop,gaat mijn geld dan naar Lance en de states of komt dat geld bij de Ned.kanker stichting terecht??? en hoe zit het nou met die zogenaamde overheadkosten? ttttss..volgens mij is die Lance een heeele slimme business man! enneh..dat weet je toch..woekeraars zitten overal..plz zeg! hoe naïef blijven we eigenlijk???

  Reply
 7. Joshua

  Adriane… De bandjes worden door Nike geproduceerd en de opbrengst(5 miljoen $) gaat voor 100% naar LAF of lokale landelijke kankerstichtingen. Daarnaast heeft Nike nog eens 1 miljoen dollar gestort in de kas van de LAF, dus je mag van mij aannnemen dat het niets met geld verdienen te maken heeft!

  Reply
 8. Daan

  Wij hebben ook die bandjes, maar die kosten 10 euro

  Groetjes daan
  Ps. stuur effe een email terug als je zo’n bandje wil hebben

  Reply
 9. Linda

  kan er iemand nog livestrong bandjes aankomen? Zo ja, mail me dan! Maakt niet uit wat ze kosten!

  Reply
 10. Nadia

  Ik ben beniuwd of er in de buurt van Franeker (Friesland) ook Livestrongs verkocht worden… Ik wil er graag een hebben, maar kan ze nergens vinden… Mail me please als je het weet!

  Reply
 11. timo

  gelukkig heb ik zo’n bandje ben er echt blij mee, je kon ze inderdaad bij intersport en runnersworld en wim jaquet kopen. alleen daar ware ze steeds uitverkocht dus heb ik het via iemand in de buurt gekocht die had er 5 voor 10,- dus had ik er 1 voor 2,00 ook best:-)

  Reply
 12. Arnoud van Doorn

  Ze zijn weer volop te koop bij Intersport, gewoon voor 1 euro per stuk…

  Reply
 13. ruud van eerd

  ALS IEMAND WEET WAAR IK DIE LIVESTRONGBANDJES OP INTERNET KAN BESTELLEN ZEG DAN FF WAAR. BEN AL WEKEN OP ZOEK NAAR BANDJES IN WEERT, MAAR NERGENS HEBBEN ZE MEER. STUUR DAN FF E-MAIL NAAR mini_me_ruudie@hotmail.com……ALVAST BEDANKT.

  DE GROETUH, RUUd

  Reply
 14. Joseph

  Afgaande o pde reactie van timo, zijn ze bij alle Intersports weer verkrijgbaar of alleen bij bepaalde filialen,
  Weet iemand nog of ze in omgeving Amersfoort verkrijgbaar zijn??

  Reply
 15. jip janssen

  Ik wil heel heel erg graag een livestrong bandje ik help graag mensen met kanker. k ken heel veel mensen die het hebben en ik help hun en nadree mensen hel erg graag. als iemand nog1 bandje heeft e-mail me dat a.u.b prijs maakt niet veel uit..!! ik wil er gewoon heel erg graag 1…als je mij e-mailt dan stuur ik wel iets terug met het accoord….PLEASE HELP ME!!!ik wil er echt super graag eeen kun jij mij helpen doe dat dan alsjeblieft ik hoop echt dat ik er een krijg alvast bedankt groetjes jip janssen

  Reply
 16. jip janssen

  hallo mensen….!!

  wie heeft er nog een LIVESTRONG bandje voor mij…??
  de prijs maakt me echt nix uit…als k maar zo’n ding kan kopen…!!
  kun jij mij helpen doe dat dan AUB ik heb echt zo’n livestrong bandje nodig!! ik ken heel veel mensen die kanker hebben en ik heb respect voor hun maar dat heb k ook voor de andere mensen die kanker hebben..!!kun je mij helpen doe dat dan PLEASE groetjes jip

  Reply
 17. jeannette

  hoi, ik heb nog 7 livestrong bandjes liggen hier. Ongeopend in de originele verpakking. Het gaat om de volwassenmaat.
  mail me als je interesse hebt,
  doei

  Reply
 18. Hanne

  Hallo allemaal,

  Ook ik wil heel graag een Livestrong armbandje, maar kan ze jammergenoeg nergens vinden! Ik ben op zoek naar de kleinere maat armband, dus niet de ‘normale’ adult size. Heeft iemand zo eentje liggen? Mail dan even met je prijs!

  Heel erg bedankt alvast,
  Hanne

  Reply
 19. eline

  hallo
  ik zoek ook een bandje in een kleine maat, mail me even als je er nog 1 hebt met prijs of waar je die ergens kunt bestellen?
  eline

  Reply
 20. koen

  Wie heeft er nog een livestrong bandje in youth size. Heb je er een nieuw over, mail mij dan.

  groetjes koen

  Reply
 21. khoa nguyen

  ik hep nu geen omas en opas meer ze sijn overleden aan kanker
  wie die bandjes hebben stuur die maar naar mij pleas

  Reply
 22. Erwin

  Hallo, ik ben al heel lang aan het zoeken voor zo’n vet cool bandje, maar ze zijn overal steeds uitverkocht. Wie heeft er nog 1 voor mij? mail me please, ik zou het zeer op prijs stellen.

  Reply
 23. lotte

  heej allemaal,
  ik ben al heel lang op zoek naar zo’n vet bandje heb jij nou zo’n bandje thuis en is ie ongeopend en rond je 2 euro laat het dan ff weetuh.

  thxxxxx ;-)

  Reply
 24. rose

  je hoeft de kas van al die hebbers niet te spekken.even wachten over een maand komen ze in alle kleuren

  Reply
 25. joris

  Wie helpt mij aan een volwassen bandje?????? kan er nergens aankomen! please degene die er een heeft voor verkoop neem contact met mij op via e-mail!!!!

  Reply
 26. dennis

  weet iemand of je ze in de omgeving EINDHOVEN OF HELMOND kan kopen????????????

  Reply
 27. alain

  Hallo, Ik wou vragen of iemand misschien nog een liveSTRONG armbandje voor mij over had.
  Het liefst in the youth size.
  Alvast bedankt
  Groetjes alain

  Reply
 28. Evan

  Jemig mensen, je gaat toch geen 10 euro of meer betalen alleen om zo’n bandje te krijgen? Ze zijn officieel te koop voor 1 euro!!! Degene aan wie jij zo veel geld betaald steekt dat geld lekker in z’n zak en dan is het doel van die bandjes toch voor niks? Het is voor onderzoek naar kanker…gewoon geduldig langs de winkels gaan en anders vraag je rond of iemand ze voor 1 euro verkoopt…anders wordt je echt gigantisch opgelicht en is het doel voor niks!

  Reply
 29. sharon

  ik wil er ook graag een maa kan ze nergens vinden en ik vin em eght vet!!!!!!!!!wilt iemand ff alle winkels opnoemen waar je het kunt halen??ook alle sportwinkels ??? k hoop et!:O

  Reply
 30. marijke

  ik wil er ook graag 3 hebben. een zeer goede vriend van mij is een maandje terug overleden aan kanker. ik hoop iets te horen?!

  Reply
 31. Suzanne

  Ik was ook op zoek naar de livestrong bandjes en stuitte op deze site.
  http://www.jona.nl
  Hier kan je ze gewoon per stuk bestellen. Dit voor 3 euro (i.v.m. importkosten).
  Ik denk dat ik hem daar ook ga bestellen…

  Reply
 32. michel

  man doe nie moeilijk zoek op google naam livestrong armband en je krijgt sites in overvloed en ook daarbij verkoopsites en ga naar intersport of de meeste andere sportwinkels hebbe ze ook ik heb er een kijk makkelijk om aan te kome

  Reply
 33. bart

  weet iemand of ze bij jona.nl ook bandjes verkopen in youth maat als je het weet mail me ff

  Reply
 34. hans

  eh mensen ik heb bandjes wil je eer een ov meer dan kan je me toevoegen op dreoor@hotmail.com ik heb er genoeg ik heb er 200over dus ik verkoop ze voor 50eurocent dus op is op snel ik bewaar er wel een voor die mensen hier die der over reageren dus ik heb ze nog als het te lang duurt dan verkoop ik zeg weg oke mensen ik hoor het wel van jullie oke

  Reply
 35. MARGOT

  Lizzzzzy
  geld je aanbod nogsteeds of ben k al telaat?? (als je ze nog heb wil je dat dan even bij me melden…??
  dankjewel

  Reply
 36. Maarten ter Horst

  wat een zinloze discussie over de kosten van dat bandje, al moest ik er 20 euro voor betalen dan deed ik het nog. Want wie weet ben jij morgen diegene die met kanker in het ziekenhuis wordt opgenomen. En dan mag je blij zijn dat er middelen zijn uitgevonden die je helpen genezen, en ik zal je zeggen dat is geen pretje als je het hebt. Dat gezeur om geld is typisch nederlands, maar men kijkt niet naar de gedachte eracht, het steunen van het kankerfonds. Een fonds dat goeie dingen doet, echt hele goeie dingen.

  Reply
 37. Eline

  Heeyy allemaal :-)
  Ik wil ook nog graag zo’n geel Lance Armstrong bandje..
  Heeft iemand er nog een voor mij?
  Of weet iemand een site voor mij waar je ze kan bestellen?
  Groetjes!!(blush)

  Reply
 38. rob hofkes

  ik ben op zoek naar zo’n geel bandje van livestrong. ik ben al heel erg lang op zoek maar kan er nergens meer een krijgen. zouden jullie mij verder kunnen helpen. of weet je nog waar je ze kan krijgen. er zijn ook al nieuwe bandjes. de rooie en oranje. de rooie betekent band tegen geweld en de orandje betekent respect 2 all. als jullie zo’n bandje willen hebben dan wil ik best de oranje of de rooie ruilen tegen de gele van livestrong. ik hoop dat jullie mij zouden kunnen helpen. stuur een email of we praten er over op msn

  groetjes rob

  Reply
 39. tim

  heey mensen als jullie nog zo’n bandje willen in Helmond bij coach zijn er gister avond 4 Januari om 6 uur 85.000 binnen gekomen dus als je snel bent ze winkel verkoopt maar 1 p/p je moet legitimatie late zien en schrijven dan je naam op dus als je snel bent….!! Wear Yellow Live Strong help deze stichting…!!

  Reply
 40. robin

  h0iiw

  weet iemand waar juh diej live strong armbandjes kan bestellen??
  maar dawn niejt 10 ofsow maa gewoon dawt juh er 1 of 2 kan bestellen weet iemand dawt?
  bedankt alvast….

  kusjuhs robin mail me maa ff

  Reply
 41. anneke

  ik zoek een live strong armbandje voor kinderen!! weet iemand waar je die kan kopen of heeft iemand ze nog te koop?
  mail me dan! alvast bedankt!!!

  Reply
 42. charlotte

  hallo
  ik zoek een live strong bandje voor volwasssen zijn er hier mensen die er een te koop hebben of het hunne wegdoen ofzo… zou je het me alsjeblief willen laten weten , ik ben hier echt naar opzoek en je zou me er een groot plezier mee doen !! dankjewel!!!

  Reply
 43. wendy

  Ik ben al een tijdje opzoek nr zo’n bandje vn livestrong, maar ik vind er geen meer:'(. Wie kan me helpen? (Liefst volwassen)
  Mail me..

  Reply
 44. eveline

  ik heb 2 jeugdbandjes van livestrong op jona.nl besteld
  maar ik wacht er al ongeveer 7 weken op
  en ze zijn nog niet toegekomen
  dus ik hoop dat ze nog toekomen

  Reply
 45. cornholio

  iedereen begrijpt dat deze bandjes bedoelt zijn om geld op te brengen voor een goed doel
  ik hoop ook dat iedereen begrijpt dat aankoop via mensen die ze al gekocht hebben en ze weer verkopen(als ze al echt zijn)via internet of hoe dan ook dus geen extra geld opleverd voor dat goede doel wat je wilt steunen. dus een tip wees geduldig en koop ze gewoon in een betrouwbare winkel zodat dat bandje je een ECHT goed gevoel kan geven

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS