stay hungry, stay foolish

moe, doch voldaan

Het was me het weekend wel zeg, direct na het werk richting Den Bosch om daar uit te gaan.
Zaterdag in alle vroegte naar de Efteling waar we ons kostelijk hebben vermaakt, sterker nog, we hebben 13 uur door het park lopen sjowen, eten, drinken, lachen, en veel attracties bezocht.
Ik ben voor het eerst in ‘enge’ dingen geweest, teweten de rodelbaan en het schommelschip. Dus ik heb m’n grenzen weer wat verlegd. Voor de echter thrill, de Phyton, heb ik gelukkig kunnen bedanken aangezien die wegens een defect buiten gebruik was.
Moe en brak zijn we de volgende ochtend naar de nationale jamboree in Boxtel gegaan waar we eens een Scouting activiteit als buitenstaander hebben bezocht. Dat is eigenlijk nog nooit voorgekomen, dus ook in dat geval een nieuwe belevenis.
Na een km. of 2 file op de snelweg en 4 op een secundaireweg uiteindelijk op het kampterrein aangekomen alwaar het nogal druk was. We hoorde dat er zo’n 9.000 mensen zijn wezen kijken, vandaar de files dus, terwijl ze op 4.000 hadden gerekend.
Maar ondanks dat was alles er super geregeld, top.
En na dat alles dus weer terug naar het hoge noorden, althans na een bal Chinees bij 412 te hebben gegeten. Maar werkelijk een super weekend gehad, over 2 week gaan we hetzelfde concept nogmaals beproeven, same thrill, other locations.

2 Responses to “moe, doch voldaan”

  1. Tenshi

    En dan wel gewoon in een rollercoaster stappen hoor, je zult zien valt allemaal best mee en de adrenaline maakt veel goed ;)

    Reply
  2. 412

    Klopt inderdaad, ik hoorde dat ze op 9000 mensen gerekend hebben en dat er meer dan 22000 mensen kwamen opdraven. Vandaar de files. Ik ben benieuwd, heb je al een brief geschreven naar de Efteling? Dat moet nog wel even hoor.

    Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS