stay hungry, stay foolish

stafkaarten

Heel ons land in kaart gebracht als stafkaart en direct coördinatie afleesbaar middels dit vernuftige script. Hulde aan de maker.
stafkaarten

3 Responses to “stafkaarten”

 1. Ed Stevenhagen

  Het programma heb ik na jaren weer eens “op de schop genomen”. Net voor mijn vakantie op internet gezet en in Praag aangekomen zag ik dat het niet (altijd) werkte: problemen met het openen en sluiten. Ik hoop het probleem nu in ieder geval voor de IE5+ opgelost te hebben. zijn er problemen … laat het even weten met info over de gebruikte browser. Het ligt in de bedoeling een versie van dit programma in de loop van dit jaar bij het kadaster/topografische dienst onder te brengen. Misschien komen de stafkaarten dan ook terug. Deze had ik op indringend !! verzoek van de Topografische Dienst moeten verwijderen….

  Reply
 2. Ed Stevenhagen

  Maart 2005.
  Het programma werkt onder IE5+. Let wel op het werkt als POP-up. Dus de pop-up blokker moet afstaan. Verder bevat het alleen javascript dus géén ActiveX en ook geen Java of andere riscante Microsoft zaken. POP-up wil zeggen dat het programma zelf een nieuw scherm oproept. Firefox werkt nog niet omdat Firefox cascading stylesheets anders verwerkt.
  Stand op 20 maart 2005: er is een link naar AeroGrid met een luchtfoto van het opgevraagde coördinaat en er is een link naar een stafkaart gegenereerd door de Batavia Geoserver.
  De transformator staat op: http://www.xs4all.nl/~estevenh/1

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS