stay hungry, stay foolish

The Day After Tomorrow

Sinds tijdens weer eens bij de videotheek geweets, vanavond was toch alleen maar CSI: Miami ervoor wat echt leuk was om naat te kijken. En de film ‘The Day After Tomorrow’ stond al een paar week op m’n verlanglijstje om te zien.
De eerste DVD die ik echt kijk sinds ik een DVD/Divx speler in huis heb en helemaal de eerste keer dan ik een film via de stereo installatie hoor.
Ik heb het altijd onzin gevonden, die dolby 5.1 setjes, maar daar moet ik van terug komen. Hoewel het vanavond ‘slechts’ 2.1 gekuid was, was het super.
Qua geluid dan, want voor het verhaal hoef je die film niet te gaat kijken. Wel voor de beelden, de techniek en het spektakel. Maar het verhaal, nee, vreselijk. Echt flinterdun en bar slecht.
Enorm patriotisch, de Amerikanen redden het weer eens en opvoedkundig, ga goed met het milieu om want anders staat on hetzelfde te wachten.
Denk dat het niet eens zo slecht is, eens in de zoveel tijd een stevige ijstijd over de aarde. Kan alles weer lekker vanaf scratch worden opgebouw. Met een computer die je af en toe vanaf 0 weer moet opbouwen.

info over de film

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS