stay hungry, stay foolish

twingo is niet meer

En toen werdt het toch nog een enerverende dag vandaag.
In het begin van de middag werdt ik namelijk op het werk gebeld door een vreemde dat m’n vriendin een autoongeluk heeft gehad, daar gaat de eerste draai van maag. Ze maakte het volgens hem goed, maar er staat reeds een ambilance bij.
De Twingo was iig total loss, maar da’s van latere zorg.

Op de fiets dwars door de stad, veel verder kon niet aangezien in ik west werk en het was gebeurt in oost, damn. Hijgend bijna op het Damsterdiep als ik weer wordt gebeld door de bijstander, ze was inmiddels onderweg met de ambulance richting AZG ziekenhuis.

Daar aangekomen zoeken zoeken, en gevonden. Op een plank met allemaal banden lag m’n vriendinnetje daar. Hoofd vast gesnoerd, en nog een keer een draai in m’n maag.
Maag gelukkig kon de eerste glimlach er al van af van haar kant. Volgens de artsen was alles dik in orde maar wilden ze het zekere voor het onzeker hebben. Fotos gemaakt dus van de nek en rug, daaruit bleek gelukkig ook dat er niets aan de hand was.

Alles dus goed en wel, alles ge dubbel checked en op weg naar huis. M’n ouders waren er gelukkig ook al, dus we konden direct langs het bergings bedrijf, waar we de schade konden opnemen. Een snel blik deed idd al vermoeden wat we wisten, totaal total loss.

Nog even als afsluiter het verhaal van de bijzondere verrichting zelf:
Op de weg wilde de twingo draaien aangezien ie iets tever was doorgereden, geen probleem, moet kunnen lijkt me zo. Dus daar stond ie met 0 km/h op z’n kleine digitale tellertje. Bestuurdertje kijkt nog even of de weg vrij is om te keren en ziet een heel heel klein Minitje van achter aan komen. De afstand was nog groot, dus die remt vast.
Niet dus, steeds dichetr en dichter bij kwam ie, totdat ie zich met een beste vaart, gemarkeerd door de piepende banden, in de achterkant van de zwarte Twingo. Door die klap werdt ie 90 graden gedraaid waardoor ie dus dwars op de weg komt te staan.
En net op dat moment komt een grote stoere witte VW Transporter van de voren, die dus ineens een Twingootje voor zich ziet schieken en beukt het dus in de voorkant. De Twingo die niet al te groot is, is dus nog kleiner geworden.
Door de klap van de Transporter is de Twingo dus weer 90 graden gedraaid en met de neus tegen de Mini aangekomen, zodat het op de foro’s lijkt dat het een frontale botsing tussen de Twingo en Mini lijkt. Echter niets was minder waar.

Feit: De mini reed veel te hard
Feit: We hebben nu dus geen auto meer
Feit: Vrieninnetje doet het nog
Feit: Verzekerings maatschappijen zijn eikels
Feit: Dit brengt meer werk met zich mee dan de bedoeling ooit kan zijn, wat een geeikel gaat dit worden met verzekeringsmaatschappijen enzo.

[[image:nieuwstv01.png::center:0]]
[[image:nieuwstv02.jpg::center:0]]
[[image:twingoprak01.jpg::center:0]]
[[image:twingoprak02.jpg::center:0]]
[[image:twingoprak03.jpg::center:0]]

4 Responses to “twingo is niet meer”

 1. 412

  Feit 1: kan ik niet over oordelen
  Feit 2: check
  Feit 3: waarschijnlijk check
  Feit 4: check
  Feit 5: check

  Maarre, jullie hebben de krant wel gehaald, ik niet met mijn aanrijding. Doe je toch iets beter dan dat ik het deed. En bekijk het van de zonnige kant, je kunt nu weer op zoek naar een andere en dat is op zich wel leuk + je bent er nog mee op vakantie geweest, dat pakken ze je niet meer af. Maar wel zonde, heel zonde, ook al is het een Renault.

  Tippie mijner zijds:
  http://www.marktplaats.nl/nieuw_zoek.php3?q=citroen&g=4&u=4&pl=&ph=&pa=true&pv=&t=a&f=1&s=50&b=0&submit1=Zoek&m=
  http://www.zoekhulp.nl (die werd met laatst aangeraden ;-) )

  Reply
 2. coolkast01

  O, mijn god. Dat moet een hel van een moment geweest zijn voor Patricia. Gelukig dat ze er alleen met een bult af is gekomen. Schrok me rot toen monique het me vertelde. Heb het artikkel gelezen. Auto komt wel weer, gelukkig is Patricia nog heel.

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS