stay hungry, stay foolish

voor het eerst naar de Efteling

Ik ga nu iets vertellen wat waarschijnlijk weinigen van mijn leeftijd zullen en kunnen zeggen: ‘Ik ben nog nooit in de Efteling geweest.’ Zover ik weet is iedereen er inmiddels wel eens geweest, maar voor mij gaat komend weekend de eerste keer worden. Met een grote groep baldadige jeugd gaan we die kant op, zaterdag naar Holle Bolle Gijs en de zondag naar de bezoekersdag van de Nationale Jamboree.
Het belooft nu al gezellig te worden, gezien er ook iemand mee is die bij binnenkomst in een restaurant direct de afstand tot plafond beginnen te berekenen. Dit ter voorbereiding op de sausjes die op tafel gaan komen.
Slapen doen we bij een van ons die reeds een poosje geleden verhuisd is naar den Bosch, we hebben al eens belooft lang te komen en het zal er nu dus eindelijk van komen.
Efteling

3 Responses to “voor het eerst naar de Efteling”

  1. Hans

    Dan hoop ik voor je dat het een beetje onzeker weer is met veel regen op vrijdag en slechte voorspellingen voor de zaterdag en zondag. Want, zo heb ik zelf ondervonden enkele weken geleden, dat is het niet druk, en hoef je voor de Python bijv. maar 5 minuten te wachten i.p.v. een uur. Het moet natuurlijk wel droog blijven :-)

    Reply
  2. 412

    Afstand tot plafond hier, (geschat) 2.6 meter. En dat is mijn tekst en dat schat ik alleen maar bij hassan, daar heb je tenminste geen entree.

    Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS