stay hungry, stay foolish

WLC

Lekker in de brandende zon met mede idioten over inet, weblogs en computers praten. Heb het idee dat ik er momenteel behoorlijk de underdog ben, niemand kent buxx, onbekend en onbemint.

Lijkt er op de webloggers gemeenschap een wereld is van kliekjes en groepjes. Niet dat mensen worden buitengesloten, maar de bekendheid onderling blijft we’ll gegroepeerd.

Overal om me heen staan zwarte laptop’s en 1 mooie iBook. Geen idee wie wie is, maar als ik dan wie bij welke blog hoort, kan de verrasing des te groter zijn.

Ook de media heeft de weg naar de Drenthsche bossen gevonden, camera van RTL, journalisten van een paar kranten, Radio 1 en een gast van Ilse, die onlangs www.web-log.nl overnamen en beweert niets van koppelingen van databases te weten zoals Google eerder met blogger.com deed.

Ondertussen wordt ik nog steeds door de webcan gadegeslagen en wil steeds grager mobiel bloggen. Al die cam-phones om me heen, die live beelden online zetten, geweldig. Kost wat maar dan heb je wel wat. Maar dat zal nog we’ll een jaar duren, aangezien m’n huidige abbonement dan afloopt. Dan zijn de toestellen ook weer geaffanceerder, sneller en goedkoper. Je kunt natuurlijk nooit altijd voorop lopen met de trends, tenzij je geld over hebt. Anders had ik thuis ook wel een iBook staan.

Update: GJ melt me net dat het de Groninger bossen zijn. Zuidelijk van de stad is Drentsch is dus verkeerd gedacht.

2 Responses to “WLC”

  1. buxx

    Dankje GJ, wist ik niet.
    Zuidelijk van de stad dus Drentsch dacht ik.

    Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS