stay hungry, stay foolish

zo komt Flabber aan z’n hits

Flabber is zoals ze zelf zeggen de grootste weblog van Nederland. En daarmee bedoelen ze vast, de weblog met de meeste hits.
En als we de teller bekijken, komen ze idd op gemiddeld 100.000 hits per dag.
Echter wat mij opviel na m’n bezoek aan de weblog, op een naaierige manier worden die hits kunstmatig opgefokt.
Wanneer je Flabber bezoekt en niets aanklikt zal de pagina automatisch na verloop van tijd refreshen. de hele pagina wordt dus weer opnieuw opgebouw en er wordt dus ook weer een hit bijgeteld.
Na het commercieel gaan van de weblog, gaan ze ook wel heel erg prat op hun hoge bezoekersaantallen en wordt er naar mijn mening veel te commercieel gecreven. Zelfs vaak een gesponsorde link erdoorheen. Een zogenaamde advertorial.

4 Responses to “zo komt Flabber aan z’n hits”

 1. kurai

  neuk de commercie zou ik zeggen, flabbergasted is sowieso al een heel fout modewoord wat ik altijd associeer met die miep van telekids.. dat ze hun eigen stats vernaggelen om hun judaspenningen van hun sponsors te krijgen is hun probleem en dat van de sponsoren, toch hebben ze regelmatig wat leuks ertussen, dat geeft ze recht van bestaan in weblogland…

  Reply
 2. 412

  Och op zich is het best een leuke blogg, maar soms een beetje te voorspelbaar. Op deze blogg stond enige tijd geleden een flash spelletje waarmee je kon inparkeren met de auto en met de auto met carvan. Flabber heeft dit nu ook, vertaald naar het Nederlands en dan op http://games.flabber.nl gezet. beetje jammer, maar wel grappig.

  Reply
 3. macfan

  Ik kwam er vroeger vaak langs en trof er nu en dan leuke links aan. Nu is het meer van hetzelfde. Nog maar eens een flashfilmpje, nog maar eens een (half)naakt model, nog maar eens enz. enz…

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS