Ja inderdaad, laten we er verder geen woorden aan vuil maken. Dat heeft helemaal geen nut,

Duss waarom voetbalde Nederland eigenlijk zo als dat ze deden, Zehebben wel hun best gedaan denk ik, maar Portugal was gewoon beter, Seedorf zou nooit meer voor Nederland mogen spelen, die gozer heeft meerdere kansen voor Nederland goed verprutst om zelf maar een schot richting de achterlijn van Portugal te wagen. Wat mij betreft is de winst niet helemaal verdient, ik noem bijvoorbeeld het afgekeurde doelpunt van Nederland vanwege buitenspel. De grensrechter had gelijk, maar het was wel op het nippertje hoor. Ook heeft de scheidsrechter niet altijd onpartijdig gefloten. Soms werd er met een duidelijk voordeel voor Nederland afgefloten voor een vrije trap en andersom niet. Bewijs het maar eens, maar het lijkt er in ieder geval wel op dat de scheidsrechter niet onpartijdig was.

Wat wil je ook. Nederland heeft Zweden naar huis gestuurd, dus waarom zou hij Nederland niet naar huis sturen. Met een andere scheidsrechter had het een heel andere wedstrijd geweest. Niet dat de scheids de schuld krijgt, want ze moeten het voetballen wel zelf doen.

Maar inderdaad, laten we er verder geen woorden aan vuil maken.

De Oranje koorts is voorbij. Nederland is uitgeschakeld en mag weer naar huis. En het leven keert weer terug naar zijn normale routine.

Het is mooi geweest.