stay hungry, stay foolish

hulde aan de wijlen mus

Een triest moment in de geschiedenis van de dominosteen, maandag ochtend heeft een musje de recordpoging van wat domme steentje omdonderen vreselijk verstoord. Daarom moets ie maar dood.
De mus, die reeds in besloten kring begraven is, heeft als eerst vogel een record op z’n naam weten te zetten door 23.000, door mensen, rechtop gezette steentjes met één simpele aanraking om te gooien.

Stel je voor, een hele hoop debielen die weken op hun knieën plastic dingetje op hun meest onstabiele kant rechtop op een vloer zetten die door een klein lief huis-tuin-en-keuken musje ten kak wordt gezet. Meesterlijk.
Gelukkig staat er een grote muur omheen om deze domme mensen en wordt het op de campingzender uitgezonden zodat een normaal denken mens er niet mee vermoeid hoeft te worden.
via: telegraaf.nl

UPADTE: Ruuid de Wild looft 3000,- uit voor de bouwvakker of stratenmaker die de steenen kan doen laten omvallen voor de uitzending. Endemol, de producer van het ‘spektakel, zet extra veiligheids maatregelen in.
via: medialog

2 Responses to “hulde aan de wijlen mus”

 1. ger

  Er zijn mensen die zich de ophef over de mus afvragen. Ik stel voor dat deze mensen een andere bril opzetten en deze mus-daad als symbolisch willen gaan zien.

  De mus-daad symboliseerd wat er op wereld nivo (macro) aan de hand is. Voor u in lachen uitbarst verzoek ik u eerst na te denken hierover.

  dominostenen zijn belangrijker dan een leven geworden. Dat het hier om het leven van een mus gaat doet er niet toe. Het gaat om LEVEN dat afgeknalt wordt.

  Er is slechts een tik van een vleugeltje nodig om een heel proces in werking te stellen. In dit geval het proces van de omvallende domino-stenen.

  Eerder hebben mensen al een ander proces in werking gezet, en dit betreft de wereld en de mensen zelf.
  Het is u opgevallen dat er veel natuur-rampen achter elkaar plaatsvinden, en zolang het ver weg is valt het wel mee en hoeft u er niet over na te denken.
  Het wordt gerationaliseerd.
  Mensen zijn vergeten dat de aardbol waarop geleefd wordt een levende planeet is, deze planeet wordt uitgeput en kan op geen andere manier vertellen dat mensen door hun onverschilligheid over de echte oorzaken zelf de rampen veroorzaken door geen respekt voor hun leefgebied te hebben. Hoeveel rampen moeten er nog komen eer de wereldleiders wakker worden ?
  Het ene vleugeltje slaat een dominosteentje om, dat op zijn beurt de 2e en de 2e de 3e om laat vallen tot er velen zijn omgevallen.
  Ook de verschillende gebeurtenissen in de krant, waar mensenlevens opgeruimd worden is
  al enige tijd geleden in gang gezet, via een broei-proces waar niemand naar wilde luisteren, en men zag immers niet dat het broeide en men wilde immers niets aannemen en de heren en dames met de studies en de funkties weten het immers allemaal beter…NOT.

  De mus vraagt ook om aandacht voor zijn soortgenoten die met uitsterven bedreigd zijn,
  de mus vraagt om respekt voor zijn leefgebied,
  de mus vraagt om respekt voor zijn leven, ook het leven van dieren.

  Ik hoop dat mensen eens wat dieper
  nawillen denken en ik hoop dat dit de laatste domino D is
  want ik hou er een
  vieze smaak aan over.

  Lieve lezers, dit musje is heel belangrijk, ik hoop dat het u ook laat weten dat toen u kleuter was
  dat er zoveel mussen waren, en nu is de helft over.
  Omdat de MENS leefgebieden en terretoria van andere levende wezens in bezit neemt en weigert respekt te hebben voor iets anders. Mensen luisteren liever op een bandje of cd naar vogelgeluidjes, mensen zien liever een opgezet vogeltje om hun kinderen te vertellen dat er ooit vele vogeltjes vlogen in vroegere tijden.

  Het musje zou een EYE-opener moeten zijn, anders is het een GEMISTE KANS om het tij te keren.

  Het is de bedoeling dat we de processen die door de mensen zelf in gang gezet is en wordt gehouden STOPPEN en omkeren tot iets POSITIEFS en opbouwends, een win-win situatie voor IEDEREEN.

  dank voor uw aandacht.
  germaine1232001@yahoo.com

  Reply
 2. ger

  de mus heeft een symbolische daad verricht die nog niet door iedereen gezien word. Mensen hebben zelf ook een proces in gang gezet waardoor natuurrampen en verschillende moorden zijn ontstaan. Het gaat als de DOMINOst

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS