stay hungry, stay foolish

iLocal best okay

Damn, deze zoekmachine is best goed. Eindelijk eentje die aan te raden is na Google.
ilocal.nl

Vooral leuk dat je ook gezellig kunt babbelen met Marco Borsato, Albert Verlinde, Katja Schuurman en Guus Meeuwis.

5 Responses to “iLocal best okay”

 1. Sean

  Nou er zijn er meer hoor. Zelfs ook die zonder geschreeuw en bluf zich presenteren en dan al meteen voor de rechter staan. Neem maar eens een kijkje op http://www.zoekned.nl
  Zoek maar eens een bedrijf dat nokia verkoopt in Brabant. Zelfs zoeken op nokia carkit in geheel Nederland levert resultaat.
  Ilocal schrijft: Uw vermelding wordt met voorrang gevonden op 5 specifieke zoektermen zoals een productnaam of merknaam. Dit kost bij hun €389 en via de Makro 100 euro voordeliger. Slechte tactiek!
  Zoekned.nl vermeld: Naast een hogere positie op de resultatenpagina, heeft u de mogelijkheid zelf 50 trefwoorden in te voeren. Hierdoor kunt u uzelf vindbaar maken op bijv., merknamen, producten of diensten die gerelateerd zijn aan uw bedrijf, vereniging of instelling. Zij vragen €140,- Ps. Nadeel: je kunt hier niet babbelen met Katja Schuurman ;-)

  Reply
 2. Pieter

  hah! dan heb je helemaal geluk want bij ZoekNed.nl schijnt een uitgebreide vermelding gratis te zijn.

  Reply
 3. Sean

  He ja, dat zie ik nu ook. Zelfs 50 keywords gratis. Vraag ik mij af waarom een gele gids en ilocal zo’n bombarie maken als het ook kan zoals zoekned doet?

  Sean

  Reply
 4. Icer

  De 50 keywords van zoekned zijn gewone woorden waarop je gevonden kunt worden. Bij ilocal krijg je er daarvan 1000 in de advertentie. De 5 keywords van ilocal geven extra prioriteit. Het werkt echt veel beter

  Reply
 5. peter

  iLocal zijn een bende oplichters, beloven gouden eiren en presteren niets , een waarschuwing aan potentiele adverteerders : ga liever een pilsje drinken voor je geld. Wat bij google EUR 2-3 kost , kost bij iLocal EUR 500,00 , heb het zelf geprobeerd 3 klicks per maand voor EUR 500,00 !! Dat is bedrog , ze opereren met valse cijfers om lichtgelovige mensen te bezijken.

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS