stay hungry, stay foolish

voor XOOX

In menig gezinnetje is pakjes avond reeds ven start gegaan en waarschijnlijk dus ook al in de gezinnen van Erik en René, de mannen achter de weblog XOOX.nl
Met veel plezier lees ik hun weblog en vanavond kan ik ze verblijden met een digitaal pakketje voor onder de boom.
Een behoorlijk handje vol met webloggers hebben namelijk ook wat voor elkaar gemaakt en ik geloof dat ik een van de laatste ben die het cadeutje onder de boom leg. Inmiddels heb ik een gedicht van Zijperspace ontvangen, waarvoor uiteraard veel dank. Hij is mooi geworden.
Ik ben zelf helemaal geen dichter dus heb ik dat aan mij voorbij laten gaan en ben ik in Illustrator aan de slag gegaan om een speciale ‘XOOX week countdown’ te maken zodat ze daar in Almelo en Gouda mooi kunnen bijhouden wanneer ze er weer met hun kinderen op uit kunnen in het weekend. Ik hoop dat ie een mooi plekje krijgt mannen, de boel is inmiddels per mail naar jullie onderweg.

4 Responses to “voor XOOX”

  1. Erik

    Pffffff, wat een opluchting zeg!! Ik dacht al dat ik stout was geweest… Maar wat een leuk kado, en hoe belangrijk ook, zo’n countdown!! Thanx, we gaat het zeker een plekje geven.

    Reply
  2. René

    Ik heb niet echt aan dit digitale sinterklaasfeest meegewerkt, maar ik mag dit stukje wel op onze site plaatsen. Bedankt Buxx!

    Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS