stay hungry, stay foolish

wederom een heftig weekend

De weekend starte aan het einde van de werkdag op m’n nieuwe werk, waar ik vrijdag ben begonnen. Ik vermaak me wel op de nieuw apparatuur aldaar.
het weekend starte zaterdag in aller vroegte voor het jaarlijkse kerstontbijt voor de Welpen, ik ben al een jaar gestopt, maar het Kerstontbijt is altijd leuk om te organiseren. Welpen zijn best leuk… als ze spelen.
De ochtend eindigde met het nieuws dat onze brokkenpiloot op Scouting wéér een schade gevalletja aan z’n lijst heeft toegevoegd, vandaar de crash bokaal voor deze beste jongen.
Begin van de middag zijn kant opgereden om in de kou van het Poolkamp de deelnemers hn tent zien opbouwen voor de nacht. Gelukkig was er een behagelijk warme tent aanwezig met verwarming die ook ons onderkomen vlak voor de nacht even op kon warmen.
Al met al weer een druk druk en vooral koud koud weekend. Ik ga pitten om me weer op te laden voor de volle wekweek van 40 uur, het zal even wennen zijn.

3 Responses to “wederom een heftig weekend”

  1. gelkinghe

    Technorati – zoekwoord Groningen – zegt dat je nog steeds op zoek bent naar werk. Lijkt me niet correct, gezien je logjes.

    Reply
  2. 412

    Het lijkt me goed te vermelden dat de brokkenpiloot er goed vanaf is gekomen. Alleen de auto heeft wat schade. Volgend jaar misschien naar een Waddeneiland op poolkamp.

    Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS