stay hungry, stay foolish

2006 het jaar van de online applicaties

2006 Gaat volgens velen het jaar van de online applicaties worden. Met technieken als AJAX is een nieuwe stap mogelijk en de projecten van slimme programmers en code-nerds komen dan ook snel tevoorschijn.Ook Microsoft gaat die kant op met hun Live strategie. Alles gaat online gebeuren, zonder inet loop je achter, zeker in 2006.
De weblog is ook alweer achterhaald, was het een paar jaar geleden nog überhip. De podcast
is ook wel hip en red het denk ik ook wel komend jaar, maar echt grootschalig zal het nog niet doordringen. Ik verwacht zelf dat het dezelfde populairiteits curve gaat meemaken als de weblog. Een voorzichtig begin, in de VS zijn ze al op de goede weg, en daarna zal het meer en meer doordringen.
hjet lastige voor de podcast zal zij, het publiek moet je zien te bereiken. Dat zie je ook al met de weblog, er zijn er momenteel zoveel dat je slechts een handje vol kan lezen. Er zal dus iets moeten komen waardoor je makkelijker keuzes kunt maken wat je wilt lezen op het net en wat je wilt luisteren op je iPod. Als je daar iets op weet te vinden, dan ben je de mediadude van 2006 en sta je eind dit jaar met je kop op Time Magazine.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS