stay hungry, stay foolish

Apple’s Special Event

Het is weervoorbij, het Special Event van Apple envooral de iPods waren aan de beurt
De Nano is er meer kleuren beschikbaar en heeft meer geheugen gekregen en er is een alu versie verkrijgbaar, heel erg gaaf. De Shuffel is echt superklein geworden, ook erg sweet en de gewonen grote iPods zijn zuiniger geworden met hun batterij en de hardeschijf is geupgrade tot 80 gig, maar dat moest natuurlijk wel om de films te kunnen herbergen.

In de iTunes music store kunnen vanaf heden films worden gekocht en gedownload, maar dat zal weer eerst enkel in de VS kunnen.

En met de nieuw iTV kun je dingen van je Mac op de TV bekijken, dat is wel een gave optie. Muziek, foto’s, podcasts en de gedownloade films op je TV bekijken vanaf de bank.

iTunes is geheel opgedirkt, wat strakker gemaakt en wat nieuwe functionaliteit gekregen. Vooral het visuele aspect, alles ziet er net wat gelikter uit. Zo kun je als in een ouderwetse platenkast door de hoesjes heenscrollen op zoek naar muziek.

Geen hele, hele nieuwe dingen dus, enkel upgrades. De spanning van de laatste dagen is er in ieder geval weer af in Mac land, kunnen we weer mooi verder dromen over de Apple PDA en iPhone.

ipod serie

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS