stay hungry, stay foolish

arko of airco

Op een dag als vandaas zie je een twee splitsing van de bevolking. Enerzijds de mensen die rustig in de auto zitten te wachten op het verkeerslicht, mensen die geen centje pijn hebben, anderzijds mensen die puffend en hijgend in de wagen zitten. De eerste hebben de raampjes dicht, de laatste hebben de ramen aan alle kanten open en hebben de blower vol aan. De eerste hebben airco, de laaste hebben arko.
Nu is dit een logisch verschijnsel, de airco mensen hebben een dure leasebak onder de kont, de arko mensen hebben een echte eigen auto die 100% van henzelf is. Eigenlijk veel stoerder dus.

Maar wat ik niet begrijp is dat die tweedeling met dit weer zich ook op andere delen van het straatbeeld manifesteerd. Ik zie met dit weer gewoon mensen met jassen aan lopen, zijn nu helemaal gek geworden, denk ook eens aan je medemens. Alleen al door er naar te kijken krijg ik het spaans benauwd, bah. De maden konden er wel eens uitkruigen.
Zijn die mensen nu zo dom, dat ze niet naar Helga van Leur luisteren, hebben ze een extreem hoge pijngrens of doen er alles aan om hun fashion statement hoog te houden? Ik begrijp ze echt niet.

2 Responses to “arko of airco”

  1. Kimske

    Ik dacht doorgaans dat dat de mensen zijn die bang zijn ziek te worden, maar door altijd maar een jas aan te hebben bouw je geen weerstand op, waardoor je ziek wordt, waardoor die mensen denken ‘zie je wel’
    snap je t nog?

    Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS