stay hungry, stay foolish

belspel horken

Wat zijn die wijfen, ja dat zijn het, van al die belspelletjes dom zeg. Daarvoor hoef je geen lagere school te hebben gehad om dat te zien. De ene vraag nog dommer dan de opmerking ervoor. Maar onlangs heb ik toch in een vlaag van verstandsverbijstering respect gekregen, ik heb namelijk 17 minuten onafgebroken naar eentje gekeken die haar mond maar niet kon houden, ze bleef maar doorbabbelen en kwekken. Normaal zou dat vreselijk irritant en vervelend zijn als iemand dat doet, maar ik zag het deze keer anders.
Ik verbaaste me dat ze het die volle 17 minuten, wat waarschijnlijk zelfs maar een fractie van haar werkdag was, zo enthousist steeds hetzelfde bleef herhalen en hetzelfde bleef herhalen en hetzelfde bleef herhalen. Gefacineerd bleef ik luisteren en probeerde haar op een fout te betrappen, maar die is in de korte tijd, of eigenlijk al een te lange tijd, niet gelukt.

En wat komt mij zojuist ten gehore, die meid komt gewoon in de FHM van komende maant te staan en dat is geen vervelend nieuws, want Gigi Ravelli, zoals ze heet, is niet eigenlijk helemaal geen hork, althans een stuk minder dan de rest =]
Gigi Ravelli

4 Responses to “belspel horken”

 1. Max

  Zo heel in de snelligheid heeft ze nog wel iets weg van Bracha van Doesburgh, die op eenzame hoogte op mijn favoriete op-tv-gezien-mevrouwen-top-1 staat.

  Toch vraag ik me dan een beetje af of je zozeer geprobeerd hebt om haar op een foutje in haar rethoriek te betrappen, of dat je op andere dingen aan het letten was. =]

  Reply
 2. sjon

  Dit gigantische lekkere wijf komt in de fhm te staan?! maar wanneer komt ze daarin te staan?! jezus kalveren.. ga aub eerst ff een cursus nederlands volgen!

  ik citeer:

  “gewoon in de FHM van komende maant te staan”

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS