stay hungry, stay foolish

BlogDay 2006

Hoewel de site van BlogDay 2006 het allemaal niet zo goed kanverwerken is het wel degelijk tijd om in dat kader m’n overzichtje van favoriete weblogs te plaatsen.

Geenstijl – Heerlijk arrogant en nietszeggend. Ze blijven leuk en orgineel in hun schrijfwijze en dat kan ik vooral erg waarderen. Ik draag het flikker roze petje dan ook al ruime tijd met trots.

Molblog – Het nieuws uit de wereld van marketing, media, trents, lees ik hier.

Doenietzomoeilijk
Max post niet vaak, maar als ie het doet, doet ie het verdomd goed en vooral lang en volledig. Max is niet het typje dat over 1 nacht ijs gaan als het over webloggen gaat, hij weet écht wat ie schrijft, of hij weet het goed te verhullen. Ik verheug me tijdens het lezen al op de volgende post.

The Unofficial Apple Weblog – Bij blijven op het gebied van m’n favorieten computer gaat natuurlijk altijd beter op een site die er alles vanaf weet en erin is gespecialiseerd. Het voordeel van het onofficiele ten opzichte van de officiele bronnen is dat er vaak ook geruchten en speculaties de revu passeren en waar is het nu beter bij wegdromen?
Bright – De site/weblog van dit on-Nederlansch hippe en stijlvolle blad brengt een mooi overzicht in de werled van gadgets en andere coole en gave dingen. Een duidelijk voorbeeld van het ‘oh, als ik later rijk ben’ gevoel.
Tot zover een greep uit de vele, vele weblogs die ik nagenoeg dagelijks volg, in een willekeurige volgorde. Schrik niet als ik jou weblog er niet tussen heb staan, natuurlijk lees ik die, alleen deze 5 lees ik nét even iets vaker.

4 Responses to “BlogDay 2006”

  1. Max

    hehehe, dus jij leest bij mij net wat vaker of ik er weer eens wat nieuws heb… =]

    Maarreh, bedankt voor de veer!

    Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS