stay hungry, stay foolish

CAZ!, het logo

Nu het duidelijk is dat CAZ! de zender YorinFM gaat vervangen, de programmering bekend wordt en het logo officieel uit is is het tijd om er kritisch naar te kijken.
Ikzelf was groot fan van het station YorinFM zoals het een jaar geleden was, met Robert Jensen en Rob Stenders als pilaren van het station. Nu het is overgenomen door SBS en de programmering om gaat is er niets, maar dan ook helemaal niets over van de identiteit en het gevoel wat het daarvoor had. Op zich logisch natuurlijk, want waarom zou je als SBS iets kopen dat niet heel hoog scoort, qua luistercijfers, en er dan mee voort dribbelen. Ik had de hoop dat er nog wel iets zou overblijven, maar nee. Rob Stenders start zich vol op z’n internet radio project KX Radio en Robert Jensen vermaakt zich prima op de TV met z’n dagelijkse talkshow.

We wachten het af wat het gaat worden, maar de eerste misser hebben ze al te pakken wat mij betreft, het logo, bah. Een grafitti achtige letter is op zich leuk gevonden, maar de kleuren combinatie doet pijn aan de ogen. Ik kan er niet eens echt kritisch naar kijken, want te lang ernaar kijken is vervelend. En ik sfeer het, het is een serieuse overweging geweest, om de felle roze kleur op een bruine achtergrond kleur te zetten. Wat een misser.

6 Responses to “CAZ!, het logo”

 1. Johan

  Stenders weg is jammer, Jensen weg een geluk.
  Toch zweer ik dat het een mislukkig wordt.

  Reply
 2. tijn22

  Ik ben inmiddels afgehaakt. Alhoewel ik Jeroen kidv een goeie dj vind, komt hij zonder Stenders &co niet helemaal uit de verf. Verder veel te veel muziek, er wordt te weinig gekletst.

  Reply
 3. Kimske

  Het ziet er inderdaad niet uit.. Ook ik was een groot fan van Yorinfm, maar ik vrees dat ik weer zoekende ben ;) De naam alleen al zorgt er voor dat ik me er niet thuis voel op de een of andere manier…

  Reply
 4. S VAN BIENE

  ALS IK EERLIJK MAG ZIJN HEEFD DE SBS ZICH FLINK IN ZIJN VINGERS GESNEDEN
  MET DE KOOP VAN YORIN FM 1 DING
  WAROM MOCHT VERONICA DE ZENDER NIET
  BEHOUDE TOEN ZE UIT DE HMG STAPTE
  DAN HAD HET NOT VERONICA FM GEHETEN
  EN HAD DIE ZENDER WEL GESCOORD ALS
  HIJ MEE WAS GEGAAN NAAR SBS
  MAAR IK HOOP DAT HET NOG WAT WORD MET CAZ!

  Reply
 5. T2uL8ter

  Sfeer(???) effe lekker verder dan! Het feit dat je er niet te lang naar hoeft te kijken zegt al genoeg over de functie van het logo. Het moet opvallen en dat doet het…..klaar toch?
  Jammer dat Jensen niet is gebleven, want nou moet ik elke dag langs die plofkop zappen!

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS