stay hungry, stay foolish

Donner: pedo-site niet strafbaar

Op FOK! lees ik net dat justitie niets tegen een pedo forum kan doen ,waar viespeuken links naar kleine kinderen delen. Bah, bah, bah. De admin van de site heeft zelfs het onderstaande plaatje als avatar een overzichtje vanaf welke leeftijd welk sexueel contact in welk land legaal is, alle jezus, dat men die überhaupt uit zoek zeg. Maar ja, er lopen veel gestoorde lui rond, ook in ons land.

Maar als justitie niet kan doen, wellicht kunnen de Nederlanders dan zelf er wat aan doen? Is het niet eens tijd om collectief een dergelijke site schade toe te brenegn of komt justietie daar dan weer wel tegen in actie?

Ik zou zeggen, registreer een account en spam de basters!
Nee dus, dat is niet mogelijk,ze accepteren geen nieuwe leden, da’s nu jammer. Ze hebben deze optie vast al zelf bedacht, dat verwacht je dan weer niet van deze eikels.Wat is er dan aan te doen? Dataverkeer. Is er niet iemand die een scriptje kan maken zodat deze site constand reload? Elke 30 seconden een reload. En als veel mensen dat dat dan de hele nacht aanzetten… Wellicht is dat iets.
Thanks ImageShack!

3 Responses to “Donner: pedo-site niet strafbaar”

 1. jake

  strontziek word ik van die betweters die alleen maar lopen te kankeren op anderen,ik zou zeggen,verbied die hele verdomde sexshit!
  zijn we daar ook vanaf.
  en babys?ach what the fuck!!
  is 6 miljard nog niet genoeg???
  en tegen diegenen die alles ziek vinden wil ik zeggen…loop naar de verdoemenis!!

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS