stay hungry, stay foolish

ergeren aan duiven

Elke dag sterven er talloze dieren en levensvormen uit, dat hoor je altijd van Greenpeace en het Wereld Natuur Fonds. Heel erg natuurlijk, maar kunnen we soms de natuur niet een handje helpen? Want van al die dieren die uitsterven is de stadsduif nog altijd in leven, hoe oneerlijk kan het zijn.
Elk voorjaar schijten ze m’n hele balkon onder, flikkeren ze overal stokje neer om een nest te maken en maken ze rotlawaai. Eén maal ben ik schappelijk geweest en heb ze een nestje gegund op het balkon. Moet ook eerlijk zeggen dat het best leuk is om te zien hoe de jonge duifjes vliegles krijgen van de ouders, maar één maal is leuk, een tweede, derde of vierder keer gaat er niet komen, ik stuur ze weg, de rot beesten.

2 Responses to “ergeren aan duiven”

 1. Johan

  Good job! Ik woonde vroeger naast een buurman die duiven hield voor de hobby. Probleem: de beesten hadden telkens nachtdienst. Pas na 12en begonnen ze te koeren. Irritant.

  Reply
 2. sennox

  Hallo
  Geef ze dan ook geen eten.(brood of duivenvoer)want dan vraag je er om,dat ze blijven.En als je een nest laat maken,de kleintjes weten niet beter of hier woon ik.

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS