stay hungry, stay foolish

Lingo ringtone

Hele vette ringtone via de blauwe tand gister ontvangen. Remix van de Lingotune, is het programma ook nog ergens goed voor.
[audio:http://members.home.nl/buxx/lingo.mp3]

23 Responses to “Lingo ringtone”

 1. marinda

  srry ik bedoel hoe krijg je de lingo remix op je telefoon / is het gratis ?

  Reply
 2. marinda

  je hebt me gemaild over dat ik mp3 versie moet downloden maar ik weet niet waar en ook niet hoe en als je de versie hebt gedouwnloud hoe zet je het dan op je telefoon ?

  Reply
 3. jotjuh

  somebody help me I want the ringstone of the game lingo

  Reply
 4. jotjuh

  waar moet ik heen op deze site om em op m,n telefoon te krijgen probeer alles maar het lukt em nie

  Reply
 5. marielle

  Ik wil em op me telefoon .. hoe werkt dat ?? Xxx pf.. vind het echt een gave ringtone

  Reply
 6. admin

  Hoe je hem op je GSM kan zetten ligt aan je GSM, je zult de handleiding erbij kunnen of het ergens opzoeken met een willekeurige zoekmachine.

  Reply
 7. Gaaaaaap

  Voor de mensen die niet snappen hoe ze en MP3tje op hun mobiel krijgen:
  Kijk eerst eens of je mobiel wel MP3 ondersteunt. Doettie dat, dan moet je onderzoeken of er een geheugenkaartje in zit/kan, of dat het ding Bluetooth of Infrarood ondersteunt.

  In het geval van een geheugenkaartje sluit je gewoon een cardreader aan op je PC en stopt het kaartje daar in. via Deze Computer kan je gewoon het MP3tje er op zetten. (en dan ff in je signaaltonen kiezen dat je dat MP3tje wil.)

  Als je infrarood hebt, moet je een P met infrarood module hebben. Die zijn er eigenlijk nauwelijks. Laptops hebben ze vaak nog wel.
  Gewoon Infrarood aanzetten in de instellingen van je mobiel, voor het infrarood oogje van de PC/laptop houden en je krijgt vanzelf te zien dat je er iets heen kan sturen.

  Met bluetooth kan het ook. Gewoon een Bluetooth stickje kopen voor je PC, software installeren en dan de handleiding volgen over hoe je verbinding maakt. Daarna kan je gewoon dat MP3tje naar je telefoon slepen.

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS