stay hungry, stay foolish

meer Apple nieuws binnenkort?

Ze willen bij Apple dus wat meer de huiskamer van de klanten binnen kruipen met de boom-box voor de iPod en de Mac mini die je op de TV kunt aansluiten. Maar om daar nu een hele event voor te houden, ik denk dat dat wat overdreven is.
Helemaal al er verder ‘slechts’ een lederen hoesje voor de iPod wordt gepresenteerd en de Intel versie van de mini, wat een heel erg logisch gevolg is.
Ik mis nogal wat dingen in dit plaatje. Om de Mac echt in de huiskamer te positioneren is namelijk de optie nodig om films te kopen via de Music Store, maar dat zal binnenkort wel komen, dit heeft vast wat extra tijd nodig om deals te sluiten met de filmmaatschappijen.

En dan zitten we nog met 1 april, de dag dat Apple 30 jaar bestaat. 10 Jaar gelden werdt de 20th anniversary mac gelanceerd. Vreselijk duur, maar in gelimiteerde oplage gefabriceerd, dus een collectors item. De computer was z’n tijd ver vooruit, je kon er namelijk TV op kijken. Al een stap om de huiskamer naar kantoor te brengen.

Dus kan het toch niet meer dan logisch zijn dat Apple voor z’n 30- ste verjaardag zichzelf trakteerd op iets spectaculairs, of hopen we dat alleen maar. Apple is altijd nét even anders, dus je weet het niet.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS