stay hungry, stay foolish

nieuw logo SP

Met de gemeenteraadverkiezingen voor de bog staan in alle gemeentes in NL weer van die vreemde aanplak borden, die speciaal hoervoor zijn neergezet. Vreemde gewoonte, maar het zal het wildplakken wel tegendgaan ofzo. En er blijven partijen die denken meer stemmer te krijgen door veel posters op die borden te plakken, best grappig.
Elke partij probeert het meeste op te vallen en nog stoerder voor de dag te komen dan de andere, de een laat de meest fotogenieke kandidaat op de poster preiken, de ander gaat voor 2 of 3 harde steekwoorden waarmee ze de wereld willen verbeteren en dat terwijl ze niet door hebben dat het geen enkele zin heeft. Althans dat hoop ik dan maar, mensen zullen toch niet overstag gaan door zo’n slorig opgehangen postertje, vast niet, ik heb nog wel een beetje vertrouwen in de bevolking.

Bij de SP denken ze ook dat verandering van spijs doet eten, daarom hebben ze er maar een nieuw logo in de strijd gegooid. Met in het achterhoofd, simpeler is beter, hebben ze in mijn opinie de plank volkomen mis geslagen. Door het weglaten van het stukje groen op de tomaat is er weinig van de fruit  groenteovergebleven. Ik heb het idee dat het moeilijk is te herkennen als zo danig als jehet eerdere logo niet kent. Doot het weglaten van het kroontje op de tomaat is het ook wer heel erg saai geworden qua kleur. Ik denk dat ze bij SP een verkeerde keuze hebben gemaakt of zich hebben laten omlullen door een vormgever met een vlotte babbel en de mooiste verhalen over vorm en kleur. Jammer Jan, soms kies je verkeerd, als jullie dit nu maar niet doen met de visie op het land.

3 Responses to “nieuw logo SP”

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS