stay hungry, stay foolish

Stop de virus fabels !

Ook de Mac wordt tegenwoordig als onveilig en kwetsbaar voor visrussen en gespuis betiteld. Echter dit is natuurlijk je reinste en klinkklare onzin. Op deze site worden al deze beweringen en naar het land der fabelen gestuurd.

4 Responses to “Stop de virus fabels !”

 1. diepfries

  Waar komt toch die misplaatste liefde voor een systeem vandaan?
  Apple is ook maar gewoon een multinational die kinderen in Korea voor een grijpstuiver ipods in elkaar laat schroeven. En een Mac veilig en stabiel? Nou in het jaar dat ik een Ibook had heb ik vaker en langer naar een “ball of death” zitten kijken dan de laatste 2 jaar op m’n xp-systeem. Sorry, maar mij overtuig je niet…

  Reply
 2. 412

  Mij overtuig je dan toch wel. Ik heb mijn Mac eigenlijk nog maar 5 keer echt ramvast gehad en daar heb ik dan ook echt mijn best even op gedaan. En inderdaad ik heb geen last van virussen voor zover ik kan nagaan. Zelfs mijn collega moet toch af en toe positief zijn over de prestatie’s van de mac.

  Reply
 3. admin

  Het blijft leuk die discussie tussen de verschillende werelden. Maar toch word ik weer blij als ik mensen die zijn geswitched, blij blijven bij het systeem.

  Reply
 4. Niwla

  Ik geloof heilig in het feit dat het (gezien de gebruikersaantallen) nooit interessant is geweest om voor de Mac een virus te schrijven, maar met een toenemend aantal gebruikers op dat systeem wordt het steeds aantrekkelijker. Kijk naar FF, met het stijgende aantal gebruikers is het steeds moeilijker het hoofd boven water te houden aangezien het draagvlak steeds groter wordt en het dus ook steeds aantrekkelijk wordt daar een virus voor te schrijven.

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS