stay hungry, stay foolish

wat heeft Apple in petto

28 Februari is de nieuwe datum waar Applefans naar uit kunnen kijken en dat is gelukkig al dichtbij. Een select gezelschap is uitgenodig om naar hetHQ van Apple in Cupertino te komen. Wat het brengt is nog onduidelijk, er wordt zelfs geen hint in de uitnodiging gegeven, die lietenkel de datum zien in de vorm van een iCal, het kalenderprogramma van Apple.
Apple to hold special event on Feb. 28

UPDAT: Ik krijg net een ingeving wat Apple wellicht gaat lanceren. Even terug in de recente geschiedenis. Een eerdere uitnodiging liet een broekzak zien, tijdens de presentatie haalde Steve daar de iPod nano uit.
Een event later was een theatergordijn op de uitnodiging te zien, dit bleek later de voorbode voor de iPod video met de bijbehordende Video funtionaliteit in iTunes.
Als we dan het verloop van deze uitnodiging kijken dan is het heel goed mogelijk dat Apple iets gaat lanceren wat met een kalender, een planning of een organiser te maken heeft. Een PDA lijkt het meest logisch, wellicht is het een extreme versie van de iPod, met PDA functionalieit eraan toegevoegd, maar ik gok  iets in die richting.

Daarom, ik zet 50,- op een Apple PDA

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS