stay hungry, stay foolish

weer veel te gezellig

De lente was al goed begonnen met hangen in het platsoen, zeilen barbequeën, maar ze wordt steeds beter. Er blijven maar leuke en gezellige dingen op m’n pad voorbij komen.

Gister, 17 mei, begon m’n dag rond middernacht. Toen ik nét voor m’n eigen verjaardag wist te ontsnappen van het feestje bij Marco die de 16e jarig was. Om 2 minuten voor middernacht trok ik de deur bij hem achter me dicht en was dus druk aan het fietsen terwijl ik jarig werd. Al die aandacht heb ik in ieder geval ontlopen, voor nu, ware het niet dat ik tijdens m’n fietstocht van een kilometertje of 4, 5 sms berichten ontving. Hoewel het voor mij niet zo hoeft, is het toch leuk als mensen aan je denken.

De dag zelf vulde zich voornamelijk met werkzaamheden op m’n werk. Niet druk, of eigenlijk, helemaal niet druk. Hoewel ik het liever gewoon druk heb, dan gaat de tijd een stuk sneller.

Na de werkdag van 8 uren, met de bus terug naar Groningen om daar voor de, zichzelf, uitgenodigde mensen te koken die die avond naar dezelfde ‘vergadering’ moesten als mij. Dus dat was op zich een goede combinatie, eten moest toch gebeuren. En of je nu voor 1 persoon of voor 5 kookt, dat maakt ook niet zoveel uit.
En toen kreeg ik zowaar een ‘verjaardags gevoel’. Ik kreeg cadeautjes en er waren lekkere toetjes meegenomen, heel erg prima allemaal.

Na het eten en de mond netjes te hebben afgeveegd, dus met z’n alles naar de vergadering die in totaal zo’n minuutje of 23 in beslag nam, wederom heel erg prima, hier hou ik van.

En toen moest de avond nog beginnen, tijd voor de opkomst van de Martinistam, bij Simone thuis die ook op de 17e jarig is. Leonie was er niet, dus op zich niet interresant om te melden, maar zij is óók op de 17 mei jarig, dus op zich wel een interresant feitje.
9 Maanden voor mei blijkt een vruchtbare maand te zijn geweest in het verleden, aangezien 25% van de leden in de mei-maand jarig zijn.
Anyway, bij binnenkomst werd ik overmeesterd door handen, zoenen, kussen, felicitaties en gelukswensen. Waarvoor allemaal nog dank, ik voelde me de koning te rijk. Na wat geknutsen, balletje hooghouden en weggestuurd te worden door een Oosterparker (Oosterpark is ook niet meer wat is het geweest sinds het vertrek van FC Groningen naar de Euroborg, zu kunnen er niets meer aan) op naar de kermis in de stad. Gelukkig waren we met genoeg gelijkgestemden die kermissen ook maar niets vinden en zijn we wit bier wezen drinken in een kroeg, waar het alweer snel 3 kwartier later werd dan gepland. Maar goed, alles voor de gezelligheid en slapen kan wel weer als ik 80 ben.

Dat is lang gelden dat ik een life-log heb geschreven en eigenlijk worden ze ook altijd te lang om te lezen en staat er eigenlijk niet zoveel, of eigenlijk helemaal niets, in. Maar goed, mijn log, mijn posts, mijn mijn mijn…

5 Responses to “weer veel te gezellig”

 1. hielke

  Hmmn,
  misschien moet ik eens mijn agenda checken, om te kijken wie er zoal jarig zijn. Misschien had ik dat _wel_ gezien dat je jarig was en je kunnen feliciteren.
  Volgend jaar weer een kans…

  Reply
 2. Kimske

  Alsnog van harte gefeliciteerd!
  Lifelogs zijn nu eenmaal favoriete kost onder de loggers. Om ze te schrijven, maar ook om ze te lezen!

  Als je nog meer een verjaardagsgevoel wilt hebben, mag je volgend jaar bij mij in de klas komen. Dan maak ik een mooie verjaardagshoed voor je, je stoel wordt versierd en je mag kaarsjes uitblazen! Is dat nou niet enig ;)

  Reply
 3. buxx

  @Hielke: boeie, maakt niet uit hoor
  @Kimske: lijkt me geweldig, mail me even tegen die tijd of post een berichtje, maak ik er een weer een lange lifelog van

  Reply
 4. Marloes

  Dacht je nou echt dat ik je eronderuit had laten komen? ;) Ik vond het reuze, dat jarig zijn van jou!!

  Reply
 5. Simone

  Wat is het toch mooi om jarig zijn, mijn wang ziet nog rood van al die zoenen!

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS