stay hungry, stay foolish

Writely gaat uitbreiden

Al een poosje gebruik ik Writely voor tekstdocumenten waar ik met meerdere mensen aan werk en ben er zeker niet ontevreden over. Ik denk zelfs dat het anneel maar beter gaat worden, anders had Google het bedrijf niet overgenomen.
In eerste instantie had ik 20 uitnodigingen om rond te sturen naar anderen om het ook te proberen, hoewel, 20 personen kon ik uitnodigen om aan een document met mij te werken. Alleen een uitnodiging gaat niet, je gaat gelijk een document delen. Maar ik geloof dat ze steeds zekerder van hun zaak worden.
In de hoek van het hoofdscherm staat een metertje, die momenteel op 65% staat. Hier kun je als gebruiker aangeven of je vindt dat Writely volwassen, stabiel en volledig genoeg is om live te gaan. Toe ik er net mee begon stond die op 63%, dus slecht 1% erbij. Echter ik heb inmiddels wel weer 45 uitnodingingen om uit te delen. Kan dit erop duiden dat ze het einde van de eerste ontwikkelronde gaan naderen en dus snel onder de vlag van Google zullen komen. In de Google stijl en in Gmail geintegreerd? We wachten het af. Ook testen, mail me dan even…

10 Responses to “Writely gaat uitbreiden”

 1. Marianne

  Hallo
  Ik ben op zoek naar een uitnodiging voor Writely.
  Zou je mij er een kunnen sturen?
  Alvast bedankt
  Marianne

  Reply
 2. Paul

  Hallo,

  Een beetje cliché waarscijnlijk maar ik zou ook graag een uitnodiging voor writely ontvangen.

  Groetjes

  Reply
 3. taamnepeid

  Zou je me aub een Writely-uitnodiging willen sturen? Ik wacht al tijden op een account en het lukt me maar niet om er eentje te krijgen. Ik zou je zeer dankbaar zijn!

  Reply
 4. jan

  Hallo,

  graag zou ik ook testen, als dat nog mogelijk is.

  mvg

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS