stay hungry, stay foolish

aangereden

Gisteren, op weg naar huis, ben ik door een auto aangereden. De bestuurder van een stationwagen lette niet op toen hij voor een stel haaientanden stopte en reed gelijk weer door. Helaas voor mij én voor hem fietste ik daar net langs en voor ik het wist zag ik de auto achterop mijn fiets beukte. Een val was het gevolg en wat er daarna gebeurde is mij een raadsel. De auto reed nog een stukje door met mijn Batavus onder de voorbumper klem en ik lag daar languit op straat met het gevoel dat auto over m’n enkel was gereden. Of dit echt zo is weet ik niet, aangezien ik dat nog niet eerder heb gehad.
Ik kon er nog wel op steunen en strompelen en alles leek goed te gaan, echter sinds vanochtend is het allemaal wat pijnlijker, maar dat zal we puur de spierpijn zijn, althans dat hoop ik dan maar. Ik ga van het positieve uit en hoop weer spoedig op de been te zijn, want er zitten weer veelste leuke tochten en feestjes aan te komen, zou toch jammer zijn dat ik niet kan lopen of dom dansen, heel erg jammer. Eerst vanmiddag maar even naar de huisarts, die heeft er namelijk een opleiding voor gevolgd om er meer over te kunnen zeggen.

Hoewel, de huisarten van tegenwoordig. Ik belde vanochtend dus om te vragen of ik in de ochtend langs kon komen, dan kon m’n vriendin me namelijk nog even die kant op brengen, of dat herr Dokter langs kon komen. Beide waren niet mogelijk, pas om 14:10 kan ik er terecht en op de vraag of herr Docter lang kan komen bij mijn residentie was het antwoord eenstellig ‘NEEN’, want, herr Dokter had nog meer afspraken staan.
Wel verdomme, zo’n 100,- per maand gaat richting die zorgverzekering en wat krij je ervoor terug? NUL! Zorg mafia, dat is het.

8 Responses to “aangereden”

 1. pascal

  Sue that cocksucker… enneh, sterkte. Die dokters van tegenwoordig… zitten op dat pluche hun praktijk uit te voeren.

  Reply
 2. Coolkast01

  In ieder geval goed te horen dat je geestelijk en voor de rest lichamelijk nog OK bent. Had ook anders kunnen aflopen.

  Volgende keer gewoon 112 bellen. Die rukken altijd wel uit bij een aanrijding. En btw waarom jou verzekering aanspreken. Je bent toch aangereden? Laat die eikel die de verkeersregels nie toepast maar lekker betalen.

  Reply
 3. hielke

  Kut zeg? Heb je de man wel correct te woord gestaan, en heb bedankt voor het naleven van de verkeersregels?
  Is het nog gelukt om bij Herr Doktorrr langs te gaan?

  Reply
 4. Toh

  damn…. is die stationwagen nog doorgereden??

  en tja, de dokters…..
  buiten is het koud he zullen ze denken.
  en waarom zouden ze rekening met jou houden….
  zucht….

  Reply
 5. buxx

  @Coolkast01: Het was niet dusdanog rood op het wegdek dat ik dreigde dood te gaan hoor, dus 112 heb ik weer een telefoontje bespaard.
  Mijn verzekering heeft er inderdaad niet mee te maken, moet enkel een brief sturen naar die van hem dat ik die gast aansprakelijk stel.

  @Hielke: M’n pa heeft me naar de dokter gebracht.

  @Toh: De man is niet doorgereden hoor, enkel een paar meter voor ie door had dat ik horizontaal op het asfalt lag.

  Reply
 6. Niwla

  Je mag nog van geluk spreken dat je uberhaupt iemand aan de telefoon hebt gehad. De laatste 2x was ik 3 antwoordaparaten verder (bij 3 verschillende praktijken) voor ik ook maar iemand te spreken kreeg.

  Ben in ieder geval blij dat de verwondingen mee vallen

  Reply
 7. Hendrik

  Jemig, Patrick, ik las het net allemaal op het forum: wat een pech opnieuw! Rustig aan doen en laat Gerline je maar een beetje verwennen de komende tijd!

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS