stay hungry, stay foolish

begin nieuw TV seizoen

Het is alweer een poosje geleden dat ik ‘s avonds een filmpje keek, de laatste serie die ik keek was Heroes en 24, Prison Break en Lost.
Maar het nieuwe tv-seizoen beging binnekort weer in de VS, dus weer genoeg series om te volgen. Uiteraard de series die ik al ken, maar wellicht ook wel weer wat nieuws.
Hoewel ik steesharder twijfel of ik de series gelijk wil zien als ze uitkomen. Met de winter in het zicht en druilerige zondagen, is het eigenlijk veel fijner om een heel seizoen klaar te hebben staan. Dan kun je lekker doorkijken in plaats van steeds te moeten afwachten op de aflevering van volgende week.

tv

3 Responses to “begin nieuw TV seizoen”

 1. Peter Breuls

  Vorig seizoen volgde ik teveel series tegelijk. Gevolg: ik zit nu Prison Break voor mezelf in de herhaling te gooien omdat ik niet meer weet wat er allemaal is gebeurd. Plus: ik stel het begin van S3 een tijdje uit qua kijken, zodat ik er een paar achter elkaar kan doen en vervolgens een paar weken wachten.

  Zo wil ik het komend seizoen een beetje verdelen. Het enige wat ik sowieso wel elke week zal kijken is Heroes. :)

  Reply
 2. buxx

  Ik zit met een vergelijkbaar probleem.
  Het is sowieso jammer om niet door te kunnen kijken als je een aflevering hebt gezien, plus, je kijkt teveel door elkaar heen. En dat is ook niet goed.
  Daarom wacht ik dit jaar ook totdat het écht winter is, kijkt veel lekkerder, om series in bulk te kunnen volgen.
  Het hele seizoen afwachten vindt ik zonde, juist wel leuk om het te hebben gezien voordat alle andern het op de TV zien =]

  Reply
 3. Lnnk

  De eerste twee seizoen van Lost heb ik lekker op DVD gekeken. Nu moet ik elke keer een week wachten voor een uurtje kijken. Vreselijk irritant!

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS