stay hungry, stay foolish

de dag begon zo mooi

De dag begon namelijk met het opstaan met een zonnetje in het huis. Senseo aan, douchen, koffie drinken en daarna richting Drenthe rijden om daar met wat anderen van Scouting het terrein te gaan bekijken waar we over een poosje een week gaan vertoeven. Alvast het terrein globaal indelen, beetje in de omgeving kijken, een hele vieze uitsmijter eten bij een toko waar we zeker nooit meer gaan komen en het controleren van de plaatselijke zwemplassen.

Tot daar alles goed, echter bij het laatste ritje begon er een irritant lampjes te knipperen in mijn Polooo, een lampje die helemaal niet hoort te knipperen. Een oververhitte motor was de oorzaak. De man van de ANWB, die we erbij hadden gehaald, want die heeft er verstand van, had een vervelende mededeling. Het ging niet zo goed met de Polooo. Het is namelijk heel goed mogelijk dat de koppakking niet meer al te best is en dat ie zelfs vervangen moet worden. Verder rijden was dus zeker niet de beste optie.
Vandaar dat de Polooo inmiddels met een bergingswagen onderweg is naar de garage om me zeer binnenkort heel wat geld armer te maken. De dingen die op mij wishlist staan laten dus nog even op zich wachten ben ik bang.

doei auto, tot over een poosje

4 Responses to “de dag begon zo mooi”

 1. buxx

  Tja, we gaan wel zien wat het gaat worden en of er een vakantie in zit.
  Gelukkig woon ik ook nette fiets afstand van mijn werk.

  Reply
 2. Coolkast01

  Wellicht is het iets om de Twingo terug te kopen en deze te verkopen?

  Nee, gekheid. Mooi KUT. Heb je een echte auto krijg je dit. Wellicht is de vorige eigenaar er toch niet zo zuinig op geweest en veel in rondt gescheurd.

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS