stay hungry, stay foolish

Dexter? check! Wat nu?

Het eerste seizoen van Dexter zit erop, damn wat een serie. Zeer geraffineerd en zo hebben we ze natuurlijk graag. Maar dan rijst nu de vraag, welke serie hierna te kijken?
Mijn voorkeur gaat eigenlijk uit naar compelet seizoenen, zodat je door kunt kijken wanneer het jou uitkomt. Maar van de andere kant, een actuele serie als Prison Break is ook wel weer leuk. Maar dan kom je weer tot dat punt dat je niet verder kunt kijken en dat is frustrerend.
Iemand een suggestie?

4 Responses to “Dexter? check! Wat nu?”

  1. Kenneth Verburg

    Ik ben bezig met The Unit (over Delta Force achtige militairen en hun families), heb seizoen 2 bijna af en moet dan 9 afleveringen van seizoen 3 om bij te zijn. Ben ook begonnen aan seizoen 1 van The Wire (politedrama, moet bekennen: heb alleen de eerste aflevering gezien), van die serie zijn er al 4 seizoenen uitgezonden en begin volgend jaar begint seizoen 5.

    Reply
  2. Julius de Hond

    Maar het tweede seizoen van Dexter is nu toch ook aan de gang? Tenminste, ik neem aan dat je die serie bedoelt waarin een bloedanalyst er een hobby op na houd om criminelen te vermoorden? Dus…

    Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS