stay hungry, stay foolish

eindelijk weer mobiel

Vanaf dit weekend is buxx weel 100% mobiel. Na een paar maanden het zonder auto te moeten stellen ben ik overgegaan tot de aanschaf van een Polo. Helemaal niet verkeerd rijden, maar vooral het gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid is veel waard. Geen gebedel om ritjes, geen bus en trein en geen ‘nee’ omdat het teveer weg is. Heerlijk! Hieronder eentje die 22 jaar voor de mijne van de lopende band af liep.

5 Responses to “eindelijk weer mobiel”

 1. hielke

  Zo!
  Die op het plaatje ziet er gaaf uit. Is dat ‘m?

  Misschien kunnen we als we weer vorkje prikken elkaars auto checken. Al duurt het nog even voor ik er een heb, maar toch.

  Reply
 2. buxx

  Nee ik heb het 6N modelletje, dit is de old timer, die ook wel gaaf is. Maar mocht ik voor de oltimer gaan dan had ik het wel bij een Citroën gehouden, een 2CV of een DS.

  Maar ergens afspreken bij een wegrestaurant lijkt me enorm gezellig. Ik check vaaf vandaag of je wel je best doet hoor op http://www.xs4some.nl/ispy

  Reply
 3. Coolkast01

  Gratz,

  Eindelijk een echte auto onder de kont.
  Wel ff oppassen voor die flits kasten.
  Polo rijdt namelijk heel anders dan twingo.

  Reply
 4. McKermit

  Yo Buxx,

  Zeker niet het autoprogramma PK gezien van zondag 14 jan. De Polo’s rukken op. Kijk even op de site http://www.pk.kro.nl en dan het item over de Porsche Cayenne S. En dan de test op de Deutsche Autobahn. Zal je ego goed doen.

  D.

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS