stay hungry, stay foolish

gratis internet via FON

Vanaf heden kun je bij mij in de straat gratis internetten. En wel via mijn eigen FON routertje. Zonet stond de man van de UPS in stemmig bruin voor dedeur om het pakketje uit Spanje af te leveren. 5 minuten later was mijnFON spot online. Zo simpel was het.

Mocht je het niet kennen, FON deelt tegen zeer geringe vergoeding, door een miljoenen impuls van Google, uit om het grootste draadloze internet netwerk te maken. Ze zijn goed onderweg maar nog lang niet klaar. Hoewel en sinds nu dus weer eentje bij is.
Nu moet ik zeggen dat ik op 4 hoog woon, dus ik ben benieuwd, wie er belang bij hebben, maar je weet het maar nooit. En als ik binnekort een huis ga kopen, wat ik toch maar een keer van plan ben, dan is het al een stuk beter benaderbaar. Dus laat ik het maar zien als iets voor de toekomst, niet voor mezelf, maar voor ieder die even snel internet nodig heeft. Ik gebruik toch lang niet al mijn bandbreedte, dus.

6 Responses to “gratis internet via FON”

 1. Hielke

  Kan ik hier uit opmaken dat je een ‘Linus’ bent? Of ben je toch stiekem een Bill?

  Reply
 2. hielke

  Ik heb ook maar even zo’n ding besteld. Altijd goed, je lijn delen. Helemaal als je daardoor ergens anders ook gewoon kunt internetten.

  Reply
 3. hielke

  Ja zo’n tientje ding. Ik ga geen nieuwe router kopen, die krijg ik wel cadeau van mijn ISP.

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS