stay hungry, stay foolish

Gratis internetten op je mobiel bij KPN – KPN

Ik heb nu zo’n half jaar internet op mijn GSM en kan al bijna zeggen dat ik er ook niet meer zonder hoef. Het is me die 10,- per maand zeker waard.
Helemaal nu ons hele leven steeds meer afhankelijk wordt van dingen die je online regelt als mail, routebeschrijvingen, OV informatie, kleine beetje infomatie die op de wikipedia staan en natuurlijk de ongein van het mobloggen.
De teleconproviders vinden het natuurlijk een heel goed plan als men massaal gebruik gaat maken, want ze kunnen de omzet natuurlijk goed gebruiken en kunnen naast hun ‘core business’ spraak, hun diensten pakket uitbreiden met extra’s als chatten, nieuws, videochatten en dergelijke zaken die via het internet lopen.
KPN biedt hun klarten een kijkje in de mobile online wereld door ze aan ht ieinde van dit jaar nog een poosje gratis te laten internetten, netjes gebaar.

persbericht
Van vrijdag 21 tot en met zondag 30 december is het gebruik van mobiele data oftewel internetten op je mobiel voor alle particuliere mobiele klanten van KPN helemaal gratis.

2 Responses to “Gratis internetten op je mobiel bij KPN – KPN”

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS