stay hungry, stay foolish

GTA IV

Ik ben zowat de enige die GTA: San Andreas nog niet heeft uitgespeeld en de moed begint ook wat in mijn schoenen te zinken, maar ik blijf fan van dit spel. Destijds was het ook de belangrijkste reden om een XBOX aan te schaffen. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en komt deel 4 uit in de nabije toekomst.
Over enekel uren is hier de trailer te zien, ik ben benieuwd naar de verhaallijn enof er veel aan de gameplay van het spel veranderd is. Ik verwacht geen groote veranderingen, maar iets anders lijkt me niet meer dan logisch. De techniek is wat verder gevorderd en de consoles zijn doorontwikkeld. Er is dus nog meer moglijk dan enkel een complete staat met bergen, woestijn, strand, dorpjes, steden en achterbuurten waar je doorheen kunt bewegen.

Trouwens, die PS3, die onlangs werdt gelanceerd, ik vindt het helemaal niets. Ten eerste de prijs. 600,- Voor eenspel computer, dat is toch té zot. Het is vast een hele snelle en hele goede, maar dit is toch wel erg aan de hoge kant. Daarnaast is de vormgeving van het hele apparaat vre-se-lijk en zijn de controlers bagger.
Dat laatste komt wellicht omdat ik enkelde XBOX controlersécht ken, maar die enkele keer dan ik op een PSspeelde kreeg ik al gelijk kram van de onergonomische joystick.

Nog even over de lancering van de PS3, heel Europa heeft 1.000.000 PS3’s gekregen om te verkopen bij de lanceren en ze waren overal al direct uitverkocht. Nu snap ik niet dat ik zojuist bij de Mediamarkt een hele pallat vol met van die rete dure apparaten zag staan in de winkel. Is er ineens een lading nieuwe vanaf Japan gekomen of wil gewoon niemand hem hebben voor dit geld?

ps3.png

4 Responses to “GTA IV”

 1. Niwla

  Ik las in de krant dat men er zelfs een flinke rij dranghekken geplaatst had in groningen maar dat slechts een handje vol mensen zijn opwachting heeft gemaakt…. Nuchtere groningers ;-)

  Reply
 2. Rick

  Dat viel mij ook al op bij Media Markt, er wordt een hype gecreëerd volgens mij.

  Reply
 3. bramn

  Verrek, komt GTA4 nu ook al? Helemaal nog niks van gezien en ben ik nog niet eens begonnen aan San Andreas.
  Wat betreft dat ‘uitverkocht’ verhaal, daar trap ik ook altijd weer in. Wat ze er mee bedoelen is dat Sony al 1.000.000 PS3’s heeft verkocht. Sony dus! Maar jij en wij kopen niet direct van Sony! Iets met groothandelaren ertussen en zo :-)

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS