stay hungry, stay foolish

iPhone

het lange wachten is voorbij, eindelijk is ie er dan. Apple’s idee over hoe een telefoon eruit moet zien en functioneren, de iPhone. Wat een appartaat, iPod, telefoon, internet in één apparaat die een lust voor het oog is, meesterlijk. Je kunt fullscreen een video kijken en als je de iPhone kantelt, kantelt het beeld mee. SMS-en ziet eruit als chatten. En met de WiFi kun je het net op, mailen en chatten. Eerst komt ie natuurlijk in de VS uit, maar eind dit jaar zou ik ook richting .eu komen
zover ik weet. Hij gaat leverbaar worden voor $499, zo’n €385. Vergelijkbaar met een iPod dus, echter met flash geheugen van 4 gig ipv harde schijf van 30 gig.
Dus dat wordt weer eind dit jaar de iPod op Marktplaats dumpen en naar de Apple store hollen. Dit helpt ook de keuze voor het verlengen van m’n telefoon abonnement, ik ga voor de sim-only, kan er altijd later nog een iPhone bij gekocht worden.

lancering iPhone

11 Responses to “iPhone”

 1. Coolkast01

  Zag hem op nieuws. Gelijk ff op i-net bekeken.
  Denk dat het wel en must have wordt.
  Maar eens kijken wanneer mijn huidige contract eindigt.

  Reply
 2. Rick

  @Buxx, de verwachting is dat Apple de komende maanden de ‘kinderziektes’ gaat aanpakken. Wellicht doelt beeobee daar op?

  Reply
 3. Coolkast01

  En misschien is er dan al weer een uitbreiding van het flash geheugen geweest of zijn er andere opties die erbij gekomen zijn. Ook de third party’s hebben dan genoeg tijd gehad om met leuke en misschien wel handige gadgets te komen.

  Reply
 4. buxx

  De hoesje en draag systemen komen vanzelf, dat zal het probleem niet zijn.
  Wellicht wel noodzakelijk, want met dit gadget moet je denk ik net zo omgaan als met een iPod, niet als met een GSM die je overal maar even neerlegt. Hij zal behoorlijk kwetsbaar zijn. Maar goed, dat zijn PDA’s ook en daar kun je de iPhone mee vergelijken.

  Reply
 5. HKH

  Het zal wel aan mij liggen maar was dit 30 jaar wachten waard? Want pas nu gaan ze beginnen…

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS