stay hungry, stay foolish

iPhoneclub.nl

Ooh, gelukkig, ein-de-lijk, een Nederlandstalige site over de iPhone. Ik hunkerde al zo enorm naar informatie over die apparaat. Hoewel iPhoneclub.nl momenteel een beetje schuil gaat tussen al het andere gebral over dit goddelijke stukje elektronica, zijn ze eind dit jaar natuurlijk wel dé Nederlandstalige site op het gebied van de van dit kleine stukje hemel op aarde.

3 Responses to “iPhoneclub.nl”

 1. Bloggie

  Hoewel het een goede site is, zijn ze wel erg van het over type, maar ja beter iets dan niets :-)

  Reply
 2. iPhoneclub

  Tsja, je kunt het overtypen noemen of vrije nieuwsgaring. Er is heel veel gebral zoals het hierboven worden genoemd en wij proberen daar de meest interessante nieuwtjes uit te filteren en deze in begrijpelijk Nederlands te herschrijven (zowel de positieve als negatieve verhalen). Eigen nieuws maken is zolang de iPhone nog niet in Europa verkrijgbaar is nog steeds erg lastig, maar desalniettemin hebben we meer dan genoeg plannen om de site nog verder uit te breiden. Eerst even wachten tot de storm een beetje is gaan liggen ;)

  Bedankt voor de plug trouwens! Ik zag Bluxx.nl opduiken in de referrers. Is de site al voldoende leuk voor een plekje in je blogroll? ;)

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS