stay hungry, stay foolish

Jan Paparazzi terug op de radio

Wat een goed nieuws vanochtend bij Patrick Kicken op de radio zeg. Jan Paparazzi komt weer terug op de radio, de plek waar hij thuis hoort.
Gisteravond, tijdens de eerste aflevering van Jensen! van dit seizoen, heeft ie het ook al aangekondigd. Op zich niet een heel erg groot gemis op de TV want Jan zat enkel als een zak zout op de rode bank naar de gasten in de studio, maar wel jammer dat de wegen van Jan en Robert zich scheiden want beide waren zo goed op elkaar ingespeeld en maakten samen jááren lnag zulke goede radio, ik heb altijd de hoop gehad dat ze ooit weer terug zouden keren naar het nest waar beide thuishoren. Maar helaas Robert komt niet terug in de ether, maar Jan dus wel, vanaf april.
Voor wat pareltjes van de nederlandse radio kun je nog steeds terecht bij de site die heel wat uitzendingen heeft verzameld van het middag programma Jensen in de Middag van een paar jaar geleden.

3 Responses to “Jan Paparazzi terug op de radio”

 1. pindabroodje

  Hij zal vast op de radio thuis horen, maar niet in de ochtend show van Kicken! Jammer.

  Afwachten maar wat er van de goede ochtend show overblijft na 2 april

  Reply
 2. buxx

  Kom op, heb je hem wel eens op de radio gehoord.
  Als je hem enkel van TV kent heb je geen goed beeld van hem. Achter de microfoon is hij zó snel, gevat en gaaf. Wacht maar af.

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS