stay hungry, stay foolish

joox.net

De mannen achter Joost doen goed zaken de laatste tijd met hun online TV applicatie. Ze halen grote adverteerders binnen en met veel TV zenders werken ze al samen. Maar er ligt concurrentie op de loer als het om het online kijken van films gaat. Want Joox.net is er, die naam lijkt wel verdacht veel…
Hoe het werkt is me nog een raadsel, maar het werkt wel. Na het installeren van een kleine plugin, volgens mij behoorlijk veilig, kun je online films kijken. Hier is Shrek 3 bijvoorbeeld al te zien. Welliswaar een camcorder opname, maar het laat wel de kracht van de site zien. Een nieuwe ‘illegale’ manier om films en series te kijken. Niet meer moeilijk zelf downloaden enzo, maar direct bereikbaar. Nadeel is wel dat je dan achter je computer moet blijven zitten en daar heb ik dan weer geen zin in. Ik hou van de combinatie film en bank, die gaan heel goed samen.
Maar dat neemt niet weg dat het een prima dienst is, er is ook al een nette fullscreen functie aanwezig, dikke prima dus. Wellicht iets voor Uitzending Gemist of 101.tv.

6 Responses to “joox.net”

 1. What

  dit gaat via stage6.com deze werkt net als youtube alleen in veel betere kwaliteti als je kunt zien;)

  Reply
 2. buxx

  Wat ik ervan heb begrepen was het ook als stunt van DIVX bedoeld om te laten zien waar hun codes toe in staat was qua streaming media.

  Reply
 3. Admin

  Op http://www.eVid.nl is het ook mogelijk om gratis direct online films te bekijken. Dit is een Nederlandse site, de films zijn allemaal in Divx formaat. Bij sommige films is het zelfs mogelijk om ondertiteling voor af te spelen.

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS