stay hungry, stay foolish

lach alsjeblief

Uit de Televaag van vandaag:

Dorrestijn staakt eigen show wegens stil publiek
HAAKSBERGEN – Hans Dorrestijn is woensdagavond na een kwartier weggelopen uit zijn eigen voorstelling. Het publiek lachte niet genoeg, zo meende de cabaretier. Dorrestijn had een try-out in Theater De Bouwmeester in Haaksbergen.

Dorrestijn staakt eigen show wegens stil publiek „In de zaal zaten ongeveer 240 mensen, zij willen nu allemaal hun geld terug�, aldus Patrick Beuze donderdag. Beuze had de voorstelling geboekt.

Gast, komt het misschien in je botte kop op dat je helemaal niet grappig bent en mensen wellicht om je moeten huilen in plaats van lachen? Get real en ga een baan zoeken.

6 Responses to “lach alsjeblief”

 1. Marcel

  Hahaha ja inderdaad zeg. Dat je niet leuk bent is tot daar aan toe maar om op zo’n manier snel geld binnen te halen is natuurlijk wel weer jammer.

  Maar eerlijk is eerlijk, op Tv zap ik hem altijd weg maar omdat dat op het toneel niet mogelijk is is het wel sympathiek van hem om zichzelf weg te zappen. Hopelijk voor een heel lange tijd…

  Reply
 2. buxx

  Ja echt wel, je hebt dit weer weten te vinden en ik had weer wat inde pauze te doen, waarvoor dank.

  Reply
 3. Jelmer

  Gister was hij ook bij de Coen en Sander show (3FM), ze belde hem, want ze wilde uitleg.
  De bezoekers krijgen hun geld terug, dus de opmerking van snel geld verdienen is hiermee teniet gedaan.
  Volgens z’n eigen verhaal zaten er ‘lastige’ jongeren op de eerste rij, die meer aandacht voor elkaar hadden dan voor hem. Hij had ze gevraagd om dan achter in de zaal te gaan zitten, dit wouden ze (natuurlijk) niet en toen er okok een verkeerde opmerking uit de zaal kwam was hij er klaar mee. zo zegt hij zelf in een interview op 3FM.

  Neemt niet weg dat hij zeker niet grappig is.

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS