stay hungry, stay foolish

reisgids voor op je telefoon

Wat een vreselijk slim product die waarschijnlijk uit nood is geboren. Een applicatie voor op de GSSM met daarin een beknopte reisgids voor de stad naar keuze (je kunt losse versies van de software downloaden/kopen per stad) en het meest mooie ervan, een vertaal computer. Een aantal veel voorkomende zinnen voor uiteenlopenen situaties kun je je telefoon laten uispreken. Laat de taxichauffeur in Beijing bijvoorneeld horen dat je naar een museum wilt. Gene geneuzel in boekjes en je best doen op de uitspraak, de teefoon doet het allemaal voor je.
Wel vreemd is dat XS2theworlds vanaf 2 adressen opereerd. Maar dat komt vast omdat de bedenkers nog vanuit huis opereren en geen eigen kantoor hebben.

EDIT: Zodra het weer kantooruur was reageerde een van de mannen achter het bedrijf op dit bericht, ze houden de boel goed in de gaten, om even uit te leggen wat de reden van de twee adresse n is. Wat blijkt, 1 adres is voor de backoffice, terwijl de andere dienst doet voor de ontwikkeling en stategie.
Nou Marco, bedankt voor de verheldering.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS