stay hungry, stay foolish

volgende week weer een WWDC

Volgende week is er weer een Worldwide Developers Conference, hét moment voor Apple om nieuwe producten wereldkenbaar te maken en dat hebben ze in het verleden dan ook vaak gedaan enik ga e vanuit dat dat dit jaar niet anders zal zijn.
Echte, de stategie van Apple is veranderd, ze laten van te voren al dingen los over wat er gaat komen, beetje vreemd, maar wellicht mee een donders goede reden.

Ten eerste, de Mac Book Pro, het parade plaatje op laptop gebied, is vandaag geupdate. Nog sneller en nog ongekender dan is al was. Op zich wel vreemd dacht ik, iets nieuws lanceren nog voor een echte persconverentie. Echter, blijkbaar is deze update niet interresant genoeg voor Steve om zelf te lanceren emt alle camera’s op het gericht. Want ik denk dat Steve de volledige aandacht op de 2 producten wil richten die beide ook al lang en breed bekend zijn. Leopard en de iPhone.
Als bezoeker van de WWDC krijg je zelfs een beta versie van Leopard mee las ik, of dit nu zo slim is, zo krijg je alleen maar meer troep versies ervan in omloop op het internet.
En dat de iPhone, eind deze maand in de VS te koop en ook al een behoorlijke poos voor het eerst aan het publiek kenbaar gemaakt. Wat valt er dan nog te vertellen op het podium, of zullen ze zich de komende tijd vooral op het nieuwe OS en het nieuwe speeltje richten als bedrijf? Niemand weet het en Apple kennende lekt dit ook niet uit. Blijkbaar hebben ze beste straffen op lekken gezet binnen het bedrijf, of iedereen is super loyaal.

wwdc.png

4 Responses to “volgende week weer een WWDC”

 1. hielke

  Ja, daar wil ik ook nog wel eens heen, maar het is zo duur.
  Mooie update van de MBP, jammer dat het zo kort na mijn eigen aanschaf moet zijn :/

  Reply
 2. bramn

  Het uitgeven van een beta versie aan developers is misschien een beetje een risky business, maar laat wel zien hoe zeer Apple haar developers waardeert en dat ze vertrouwen hebben in hun gebruikers.
  Inderdaad kan er volgens mij weinig nieuws bekend gemaakt worden op de WWDC, of Leopard moet in 1x wel stiekem af zijn of zo :-)

  Reply
 3. beeobee

  Ik hoop aan het eind van de maand de nieuwe MBP in de huiskamer te hebben. Ik wacht a.s maandag even af.
  Ik denk dat hij met de filmdienst voor i-tune’s voor europa komt en misschien een nieuwe Video iPod ;-)

  Reply
 4. buxx

  Er zit denk ik ook wel wat op het gebied van iTunes aan te komen, helmaal nu de Apple TV gelanceerd is en er zelfs YouTube op te krijgen is.
  Een nieuwe iPod denk ik toch nite, de iPhone is ook al behoorlijk iPod-a-like.

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS