stay hungry, stay foolish

Zomerkamp, dit maal ook online

Vandaag is dan toch echt het allerlaatste ingeladen in de wagens, morgen vroege vertrekken de jongens van het logistiek voor een barre tocht door de provincie naar het zuiden, richtinghet hart van Drenthe. Als ze daar halverwege de middag aankomen gaat het Zomerkamp dat echt beginnen.
Ik ben al ruim een half jaar bezig met het organiseren van het kamp, planningen maken, dingetjes regelen en nog wat van dat soort dingen, maar het begint zijn vruchten af te gaan werpen. Vanavond was iedereen enthousiast, zelfs ondanks het slechte weer van de laatste tijd en dat beurde mij ook weer op.

Momenteel lijkt het wel of er thuis een outdoorwinkel is ontploft, want ik zit midden in het tas-inpak-ritueel. Afwegen wat er mee moet, wat niet en wat weer wel.
En als aller-allerlaatste heb ik de weblog voor óp kamp af gemaakt, de thuisblijvers, de ouders van de kinderen die mee gaan op het kamp en anderen kunnen op een simpele site precies zien wat er zich allemaal op kamp afspeelt, althans als ik het ze wil laten zien. Naast het mobloggen wat ik zelf ook al weer een poosje doe, heb ik er ook een video functie aan toegevoegd, zodat er ook bewegende beelden gepost kan worden. Ik ben benieuwd naar de reacties achteraf en of het een blijvertje gaat worden. We will see.
Vooralsnog, eerst rust op buxx.nl, voor de update verwijs ik je door naar de moblog sectie rechts hier, of naar zomerkamp.vinchem.nl

2 Responses to “Zomerkamp, dit maal ook online”

  1. Glien

    Ziet er top uit!!
    Heeeeel erg veel plezier….
    *Knuff*

    Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS