stay hungry, stay foolish

de iPhone van buxx

Het is er dan toch van gekomen, vanaf heden ben ik telefonisch bereikbaar op mijn iPhone. Mijn god wat een apparaat, niets is er over gelogen. Hij is mooi, stijlvol,chique, intuïtief in gebruik, eenvoudig, veelzijdig en vooral heel erg mooi. Wat een gadget zeg. Het kost wat, maar af en toe moet je jezelf op iets trakteren, helemaal als je net de perfecte baan hebt gevonden, toch…?

5 Responses to “de iPhone van buxx”

 1. Stro

  Wat ga je doen om het oogappeltje te beschermen?

  * Niets
  * Sok
  * Beschermfolie
  * Soft Case
  * Hard Case

  Reply
 2. Rick

  De foto kwaliteit is ver beneden de huidige standaard vind ik. Geen video helaas en sms-en op de fiets of onder het lopen is lastig. Daarom heb ik ‘m weer verkocht. Het wachten is op verbetering, want het blijft, in combinatie met een Mac een wonderschoon toestel.

  Reply
 3. buxx

  @Stro Ik heb nog geen idee, eerst maar zonder. Maar wellicht wel even wat folie erover, hoewel ik verwacht dat dat het navigeren stroever maakt en het in de hoeken gaat krullen.

  @Rick Op zich heb je gelijk, de cam is inderdaad beneden alle peil, net als d esettings ervan, NULL. Dat had ik ook niet verwacht. Maar ja, SMS-en in het verkeer moet zowieso niet hé.

  Reply

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS