stay hungry, stay foolish

drop.io is vernieuwd

De beste gratis bestanden deel site van dit moment, drop.io, is volledig in een nieuw uiterlijk gestoken en niet zonder voordelen. Het is allemaal overzichtelijker, soepeler en logischer geworden. Ook zijn er heel wat nieuwe functies bijgekomen en blijven ze door programmeren om het ons, als publiek, eenvoudiger te maken om grote bestanden met elkaar over het internet te delen.

Je kunt aangeven wie bij de bestanden kunne, hoe lang ze beschikbaar zijn, hoe de pagina eruit komt te zien en wie nieuwe bestanden erbij kunnen gooien. Heel erg netjes allemaal dus.

Nu heb ik ooit ook eens drop.io/buxx aangemaakt, om dingen in te dumpen, maar daar ben ik inmiddels het wachtwoord van kwijt. Dus, ik op zoek naar een mogelijkheid om die opnieuw aan te maken of iets dergelijks, maar dat is gewoonweg niet mogelijk. Kun je er niet meer bij Pech, dan maak je maar een nieuwe aan. Even simpel, kort als doeltreffen. Wellicht jammer voor mij, het past wel weer bij de dienst.

Bij wijze van test en demonstratie heb ik op drop.io/ebooksforfree een paar gratis ebooks geplaats. Er zijn vast mensen, naast mij, die dat interessant vinden.

Leave a Reply

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS